Cezmi abi kusura bakmasın ama böyle filmlerde oynamasın bir daha. Tam bir Recep İvedik taklidi. Ama tüm taklitler berbattır her zaman. Ne diyeyim zamanınıza yazık etmeyin.
Ben bu zamana kadar bu kadar sıkıcı bu kadar kötü bir film izlemedim. Beğenip bayılanlar ne izlemişler? Aynı şeyi mi izlemişiz bilmiyorum. Boşuna bilet boşuna vakit kaybı resmen.
Uzun süredir sinema filmlerine gidiyorum izlediğim en kotu Türk filmiydi, gülmedim. BKM ekibini sırf pirim için almışlar, guldurmediler, rolleri de zaten özürlü rolü
Hayatımda bu kadar saçma salak bir film izlemedim hayatımda boşa giden 2 saat ve bilet ücreti
diğer izleyicilerde benim gibi düşünmüş olacaklar ki ikinci yarısında salonun yarısı yoktu
Okadar olumlu eleştiriler yazılmış ama yorum yazanların hiçbiride izlememiş fragmanlarina bakip sadece iyi olmasını Ümit etmişler
Paranızı bu filme harcamayın yazık edersiniz
Yıllardır özlenen aile komedisi olacak. Ferdi Sancar yeni bir star gibi parlıyor. İlyas Yalçıntaş'ta sesi ve müziğiyle filme renk kattı. Cem Korkmaz'ın ise son filmi olması bizi derinden üzdü
bir sinema sever olarak yaz aylarında komedi filmi izlemeyi tercih edenlerdenim fragman benibu filmi izlemeliyim düşüncesine çekti umarım fragmandaki kadar eğlenceli bir filimdir:)
Sizin emeğinize yaptığınız filme de artık gerisini siz tamamlayın...... Ha şimdi belki güzel olur ama yok tarihin en kötü filmiiiiii size verilen paraya keşke yardıma muhtaç birine verseydik👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎