Hesabım
    Vsechno bude
     Vsechno bude
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 25dk | Dramatik komedi
    Yönetmen Olmo Omerzu
    Oyuncular: Tomás Mrvík, Jan Frantisek Uher, Eliska Krenkova
    Beyazperde
    3,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Winter Flies, maceracı iki arkadaşın yol hikayesini konu ediyor. Yaramaz Mara ve eksantrik arkadaşı Hedus, macera peşinde koşan iki çocuktur. İki meraklı genç hayal ettikleri dünyayı görmek için yeterince büyük olduklarını düşünür. Sonuçta onlar artık on beşine basmak üzeredir. Kendilerine bir yolculuk planı hazırlayan ikili bu süreçte kendilerine ulaşılmasını engellemek içi telefonlarından kurtulur. Artık tek eksikleri vardır o da yola çıkmaları için gereken araba. Onu da çalmayı başarınca buzlarla kaplı bir atık bölgesine doğru yola koyulurlar. İkiliye yolculuklarında bir köpek ve yolda karşılaştıkları genç bir kız eşlik eder. Ancak gençler bu macera dolu yolculuğun sonunda kendilerini karakolda bulur. Dostluğun tarifsiz güzelliğinin anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda Olmo Omerzu oturuyor. Tomás Mrvík’in Mara, Jan Frantisek Uher’in ise Hedus karakterini canlandırdığı filmin kadrosunda Eliska Krenkova, Lenka Vlasakova, Martin Pechlát gibi isimler yer alıyor. Petr Pycha’nın senaryosunu kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini ise Lukas Milota üstleniyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,5
    İyi
    Vsechno bude

    Sinekleri boğulmadan kurtaralım!

    Yazar: Misafir Koltuğu
    Winter Flies arkalarında bırakacakları hiçbir şey olmayan çocukların hikayesine ev sahipliği yapıyor. Hiçbir şey yapmadan vızıldayıp duran kara sineklerinkine benzer bir yaşama sahip çocuklar ve kara sinekler arasında bağ kurmak hiç de zor değil. Senaryo son halini almadan önce filmin adının ve motifinin “Küçük Kargalar” olduğunu biliyoruz. Ama Mara ve Hedus’un küçük birer karga ile kurabileceği bağı düşünemiyoruz.Çocuklarının yerine televizyonu, sosyal medyayı, kozmetik ürünlerini, kısaca satın aldıkları şeyleri tercih ettiği bir aileye sahip olsaydınız nasıl hissederdiniz? Yaşamınız ne yönde giderdi? Aileleri çocuklarının ne yaptığını biliyor ama cam fanusun içinde yaşadıkları için camın dışındakileri duyup hissedemiyorlar. Çocuklar boğulduklarını gördükleri bir köpeği kendilerini tehlikeye atarak kurtarabilecek cesarete sahipken aileleri kendi çocuklarını kurtaracak cesarete sahip ola

    Fragmanlar

    Vsechno bude Orijinal Fragman 1:48
    Vsechno bude Orijinal Fragman
    77 gösterim
    Öneriler

    Oyuncular

    Tomás Mrvík
    Rolü : Mára
    Jan Frantisek Uher
    Rolü : Hedus
    Eliska Krenkova
    Rolü : Brána

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Polonya, Slovakya, Fransa
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2018
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Çekçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2018, En iyi film: Dramatik komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2018.

    Yorumlar

    Back to Top