Hesabım
    Tahin Pekmez
    Tahin Pekmez
    Vizyon tarihi belirsiz | Dramatik komedi, Romantik
    Yönetmen Taner Akvardar
    Oyuncular: Hande Soral, Berk Atan, Can Nergis
    Üyeler
    3,0 7 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Tahin Pekmez, evlilik öncesi sevgilisi tarafından terk edilen genç bir kadının düğün borçlarını kapatmaya çalışırken yaşadığı birbirinden komik olayları konu ediyor. Bir süredir birlikte olan Esra ile Kerem ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Birbirlerini çok sevdiklerini düşünen ikili zaman kaybetmeden evlilik hazırlıklarına başlar. Bir ton borca girerek tüm hazırlıklar tamamlanır. Her şeyin güzel olacağını düşleyen Esra tam da bu sırada hayatının şokunu yaşar. Evlenmelerine sayılı günler kala Kerem’in aldatmasına şahit olan Esra ne yapacağını bilemez. Aldatılmasının acısı ile boğuşurken bir yandan da düğün için yapılan borçları nasıl ödeyeceğini düşünür. Aklında bir fikir vardır ama bunu uygulamak pek de kolay değildir. Kerem ile hazırladıkları düğünü az bir zaman kalmıştır. Esra bu düğünü sahte bir damatla yapıp gelen takılarla borcunu kapatmayı planlar. Fakat ortada büyük bir sorun vardır. Sahte düğünü yapmayı kabul eden damat kim olacaktır? Taner Akvardar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Tahin Pekmez” filminin başrolünü Hande Soral ve Berk Atan paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Can Nergis, Serhat Özcan, Nejmi Aykar, Sezai Aydın gibi isimler yer alıyor.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Ümit Hayday
    Ümit Hayday

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    3 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
    saçma sapan film aşkı sevgiyi evlenmeyi oyuncak gibi gösteriyor ..bi adamla takılıp diğerini özlüyo diğeriyle takılıp diğerini hayal ediyo kız ..berbat ötesi film

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2016
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2016, En iyi film: Dramatik komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2016.

    Yorumlar

    • Nida Yağmur
      Filmin adı çok başarılı bir seçim olmuş
    Back to Top