Hesabım
    Karakomik Filmler 2
     Karakomik Filmler 2
    18 Ocak 2020 Sinemada | 1s 36dk | Komedi
    Yönetmen Cem Yılmaz
    |
    Senarist Cem Yılmaz
    Oyuncular: Cem Yılmaz, Büşra Develi, Özkan Uğur
    Basın
    3,5 2 Eleştiri
    Üyeler
    2,8 238 Puanlama, 97 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin devam filmi Karakomik Filmler 2" Deli ve Emanet  adında iki filmde oluşuyor. Deli, en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelenler olayları konu ederken; Emanet, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir danşçının hikayesini konu ediyor.

    Karakomik Filmler 2 Teaser 1:11
    4.786 gösterim
    Karakomik Filmler 2 - Deli Fragman 0:47
    Karakomik Filmler 2 - Deli Fragman
    32.799 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Sosyal Medyada Cem Yılmaz - Netflix Gerginliği!
    Haberler - Sanatçılar
    28 Haziran 2020 Pazar
    Haziran'da Netflix; "Dark", "13 Reasons Why", "The Politician"
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    Haziran ayında Netflix'te neler var?
    28 Mayıs 2020 Perşembe
    Yerli Box Office'e "Eltilerin Savaşı" Damgasını Vurdu
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Yerli Box Office'in lider filmleri resmi olarak açıklandı.
    4 Şubat 2020 Salı
    Yerli Box Office'te Karakomik Filmler 2, Rafadan Tayfa'yı Geçemedi!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Yerli Box Office'in lider filmleri açıklandı.
    20 Ocak 2020 Pazartesi
    Vizyondaki Filmler: "Kuzular Firarda: Uzay Parkı", "Dolittle"
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bu hafta vizyonda 9 yeni film bulunuyor.
    16 Ocak 2020 Perşembe

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Yakup Özen
    Yakup Özen

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,5
    24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Öncelikle normalde herhangi bir filme falan yorum yazan birisi değilim ama saçma yorumları görünce dayanamadım. İnsanlar ülkede o kadar alışmış ki mantıksız saçma filmlere tabi anlayamamalarına bir şey diyemiyorum sonuçta bir eseri anlamak için belli seviyede bir kültür birikimi gerekir deneyim gerekir. Evinde tüm gün saçma sapan programları izleyen insanlara göre bir film değil. Onların yazdıklarına aldırmayın. ...
    Devamını oku
    m. hakan yazgan
    m. hakan yazgan

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,5
    17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Artık Cem Yılmaz'dan sürekli komik olmasını beklemeyin. Adam farklı şeyler deniyor, ilginç yollara giriyor. Ve bunu yapıyor mu, yapıyor. Filmlerin ikisi de daha iyiydi. Ayrıca Karakomik 1'den genel olarak daha kaliteliydi. Özellikle bazı sahnelerde kullanılan sinematografi kusursuzdu. Tebrikler!
    Osman Can Akdemir
    Osman Can Akdemir

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Aslında beklentim bu değildi konsept bakımından 1 gayet hoştu güldükte üzüldükte burdada 2.filmi öyle beklerken çok farklı birşey çıktı filmin ilk bölümü beklediğimiz gibiydi kaliteliydi altı dolu ama kısaydı derken 2. Bölüme geçtiğimizde insanların giderek birbirini anlamadığı dinlemediği yalnızlaştığı soyutlandığı ama içindeki o çocugun redler yesede salakça yılmayarak bir umut peşinde gittiği ...
    Devamını oku
    Mert H
    Mert H

    Takipçi 1.254 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    27 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    İlk filmlerinden daha güzel bir ikileme olduğunu düşünüyorum. En azından sağlam bir şekilde bağlanan ve toplumsal mesajlarla dolu iki ayrı film izledik. Tabi ki Cem Yılmaz olunca herkes en iyisini bekliyor, bu yönden bakarsak en iyisi olmamış. Fakat ortalamanın üzerinde, seyir zevki güzel iki film ortaya çıkmış.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı UIP Türkiye
    Yapım yılı 2020
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2020, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2020.

    Yorumlar

    • filmsevici
      Karakomik Filmler 2Deli | Emanet | 2019İkinci seriyi de izledim.Filme girmeden belirtmekte fayda görüyorum. Bunların film olduğunu, yapımcısı/yazarı/oyuncusu Cem Yılmaz olduğu için her dakikasında espri/şakalar/ne biliim bi şpagat olmayabileceğini bilmelisiniz. Her filminin kendine özgü senaryosu ve döngüsü olduğunu bilerek filmi seyretmeye başlamanızı belirtmekte fayda görüyorum.İzleyin. Pişman olmazsınız. Son cümleyi baştan yazdım. Neden? Geri kalanını filmleri izledikten sonra okuyun diye. Aksi takdirde Allah da belanı versin! Niye spoiler verdin? gibi iltifatlara maruz kalmak istemiyorum.Film olmuş mu? Deli fena değil. Emanet'te ise sistemi eleştireceğim, aradan da espri çıkaracağım diye çok zorlamış. Filmin temelini oluşturan medyatik hadiseler de zaten artık geçmişin tebessümü olarak yer alıyor hafızalarda.Bu kadar kısa bir zaman için Emanet'e Dönem Filmi diyebilir miyiz? Diyebiliriz. Çünkü iletişim hızı ses hızını aştı, ışık hızına ulaştı. Yalan da değil. Fiber çağındayız.Cem, Acun'la nasıl bir dirsek temasına girdiyse medyatik sistemin çaresiz insanı nasıl sıkıp da suyunu çıkardığına dair tam dili dönmemiş. Bir şeyler anlatmak istemiş ama bu boş kubbede bir hoş sedâ olarak bâki kalmış.Keşke filmleri birer saat yerine tek tek ele alıp karakter tahlilleri ile daha uzun yapsaydı. Deli'de Taksi Şoförü karakteri fena değildi. Gideri vardı. Lokantadaki sürpriz de hoştu. Fakat sonrası dolmamış. Özkan'ın karakteri tam bir karikatür olmuş. Ama yarışma karikatürü. Bırakın güldürmeyi gıdıklamadı bile.
    • NeRoN
      1 bölüm beğendim iki bölüm çok saçma gereksiz keşke eklemeseydin cem abi
    • Ufuk A
      Kahkahalar atacağım bir komedi filmi göreyim diye giderseniz tabi ki bu film beklentinizi karşılamaz. Karakomik serisi komedi filmi sayılmaz. Cem Yılmaz'a hiç gülmedik, güldürmedi bizi denmesi son derece saçma ve anlamsız kalıyor.
    • oruc
      30 sene önce Türk filmlerine sinemacılar salon vermezdi.Sebebi filmlerimize izleyici talebinin olmaması idi.Sinema severler alt yazılı Amerikan filmlerini tercih eder Oskar takip ederlerdi.Sonraları jenerasyon değişti.Bırakın alt yazılı filmdeki alt yazıları okumayı,koskoca panoda yazan bilet fiyatlarını dahi okumıyarak,gişeciye bilet fiyatı soran değişik bir genç izleyici kitlesi oluştu,yani kolaycı bir nesil geldi.Bu okumayı sevmiyen tembel nesil,gelirken beraberinde yeni bir tarzıda beraberinde getirdi.Talep tarzına göre yapımcıların çok büyük bir bölümü bu tür filmler yaptılar.Yani bol küfürlü,osurmalı,geğirmeli adına komedi denilen ve bol mafyalı filmler.Yani çok fazla ucuz seneryolu ucuz filmler yapıldı.Şu andaki gerçek 30 sene önceye dönüş başladı,gençlik okumaya ve güzeli anlamaya başladı.Yani diğer bir deyişle MAYMUN UYANDI.
    Back to Top