Hesabım
    Cin Deresi: Müsfer
     Cin Deresi: Müsfer
    12 Temmuz 2019 Sinemada | 1s 11dk | Korku
    Yönetmen İlker Tunçay
    Oyuncular: Kenan Balık, Duran Gebeş, Gülçin Yıldız
    Üyeler
    2,2 7 Puanlama, 2 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Cin Deresi "Müsfer", tehlikeli cin kabilelerinden olan Müsfer cinlerinin bulunduğu yere gitmek zorunda kalan bir grup insanın hikayesini konu ediyor. Uluslararası büyük bir şirket, bir yarışma organize eder. Yarışma gereği gruplardan, tespit edilmemiş arkeolojik kalıntılar bularak bunlarla ilgili bir sunum hazırlanması gerekmektedir. Grup üyelerinden olan Arda, ekibi ile birlikte arkeolojik araştırma yapmak için çocukluğunun geçtiği ancak daha sonra ayrılmak zorunda kaldığı Bağırganlı Köyü’ne gider. 600 yıllık tarihi olan bu köye gelen ekip, Çakal Tepesi’ndeki dar geçitlerden geçerek Osmanı zamanından kalma kaya limanına gitmeye çalışır. Daha çalışmalara başlamadan önce Arda, bulundukları yer ile ilgili ekibine birkaç uyarıda bulunur. Ancak ekip üyelerinden Murat'ın hiç yapılmaması gereken bir hatayı yapması hepsinin hayatını tehlikeye atar. Murat'ın yaptığı hatanın bedelini ödemek zorunda kalan Arda, Defne ve Sude, Cin Deresi’ni geçmek zorundadır ve burası en tehlikeli cin kabilelerinden olan Müsfer cinlerinin yuvasıdır.

    Fragmanlar

    Cin Deresi "Müsfer" Fragman 1:34
    Cin Deresi "Müsfer" Fragman
    4.071 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler
    Haberler - Özel Dosyalar
    11 Temmuz 2019 Perşembe

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Mert H
    Mert H

    Takipçi 1.257 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    4 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar, Flash TV'de yayınlanan dizilerden bile daha kötü; senaryo sanki ilk defa konuşmayı öğrenen çocuğun cümleleri ve hayal gücü ile yazılmış bir şekilde olan bu film, sinemada nasıl gösterime girebiliyor anlamış değilim. Çekimlerin saçma sapan bir aletle, efekt kullanılmadan yapılması ve korku seviyesinin ise hiç olmaması da diğer detaylardan biri. Bunun için yapımcı nasıl bulunmuş, hayret. Hayatımda izlediğim en boş, en kötü filmdi.
    Sahip olabileceğin Şey budur
    Sahip olabileceğin Şey budur

    7 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    7 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Film o kadar kötü ki anlatamam yani ben yapsam daha iyisini yapardım dedirtecek cinsten, çekim berbat, kamera sarsıntılı, efekt diye bişey yok, sadece hazır renk efekti kullanılmış, bide film olduğu anlaşılsın diye birkaç ses efekti eklenmiş. Oyunculuk 0+0.
    Bence bunu o oyuncular kendi aralarında kendi imkanlarıyla çekmişler. Bu Bi film şirketinin yapacağı iş değil çok boş bir film

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı MC Film
    Yapım yılı 2019
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2019, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2019.

    Yorumlar

    • Mert K
      Bu film hayatımda izlediğim en boş filmdi her ne kadar emeğe saygımız sonsuz olsada gerçekten bir emek geçtiğine inanmıyorum tamamen zaman kaybı filmin cinle falan bir ilgisi yok ismiyle uyuşmuyor oyuncular çok amatör eline kamerayı alan film çekmeye başladı…..
    Back to Top