Hesabım
    Anamız Var 2
    Anamız Var 2
    Vizyon tarihi belirsiz | Komedi
    Yönetmen Hasan Doğan
    Oyuncular: Füsun Demirel, Alper Saldıran, Tuğçe Kurşunoğlu
    Üyeler
    3,0 2 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Anamız Var 2, babasının yeniden evlenmesine karşı çıkan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Sibel ile Oğuz evlilik hayali kuran iki gençtir. Ancak Sibel’in annesi Semra Hanım’ın vefat etmesi gençlerin beklemesine neden olur. Aradan geçen 6 aydan sonra artık Sibel ve Oğuz’un evlenmesine bir mani kalmaz. Bu haber Ülfet’i sevindirirken Firdevs’in canının sıkılmasına neden olur. Ülfet’in istediği kızı almasını istemeyen Firdevs, bu durumu engellemenin yolunu arar. Bu sırada Sibel’in babası Kamil’in evlenmek istediğini duyan Firdevs, Kamil ile evlenebilmek için plan yapmaya başlayan. Firdevs, ince ince işlediği plan sayesinde, Sibel ile Oğuz evlenmeden önce Kamil ile evlenmeyi başarır. Bu evlilik mahallede ve civar ilçelerde büyük bir etki yaratır. Ama en çok etkilenen Kamil’in kızı Sibel’dir. Babasının yaptıklarına bir türlü anlam veremeyen Sibel, bu evliliğe karşı çıkmak için her şeyi yapsa da sonunda kabullenmekten başka yapacak bir şeyi kalmaz.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Zühtü Mete DİNLER
    Zühtü Mete DİNLER

    4 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    film dizi mantığı ile uzun bakışmalar ilgili olsada film müzikleri ile doldurularak ve zayıf bir senaryo ile çekilmiş. komedi unsuru var ama gülmek zor. biraz daha senaryoyu sıklaştırıp konuşmayı çoğaltıp karakteri derinleştirmeliydiniz. ha iKonuşmalar mahalle kültürünü yansıtmıyor. Özellikle yan karakterlerin. arka planda ki yan hikayeler var ama doldurulmamış. izlenirmi izlenir. aile filmimi evet ama senaryo yok. ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2019
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2019, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2019.

    Yorumlar

    Back to Top