Eylül Fırtınası
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Nejat İşler in ilk sinema deneyimi...
Majör-2
Majör-2

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra, resmen neden bu filmi 8 yıl sonra izlediğimi sorguladım.Çok çok başarılı bir yapım.Zara dışında-ki gerçekten rol yapamıyor- tüm oyuncular karakterlere öyle bir uymuş ki, bu da filmin başarısını getirmiş zaten.Tarık Akan’a 'Efe Dede' rolü de çok yakışmış gerçekten.Hayranlığım bir derece daha arttı kendisine.Küçük Metin rolünde oynayan çocuğu, Babam ve Oğlum’daki Deniz’e benzettim.Hatta sesler bile aynıydı.Ama isim olarak farklı görünüyorlar filmlerde.Sanırım ben bir yanılma yaşıyorum.Neyse; filmi kesinlikle izleyin arkadaşlar.Gerçekten de dokunaklı bir film.Tarık Akan ve küçük oyuncu, filmi bamnbaşka bir bıyuta taşımışlar...9/10
onur-dersim
onur-dersim

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçektende güzel bir türk filmi..izleyin derim ben kesinlikle
banadolu
banadolu

3 Nisan 2003 tarihinde eklendi
bir türk filmi olarak kaliteliydi.zara ilk oyunculuk denemesinde iyiydi ama tarık akan süperdi.filmi aldı götürdü.
holocaust232354
holocaust232354

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir film olmuş özellikle çocuk oyuncular mükemmeldi mutlaka izlenmesi gereken bir film
widmark-2
widmark-2

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
beğendim diyebilirim usta yılmazın son dönemdeki en iyi film yalnız bazı diyaloglar anlaşılmıyor ve yan oyuncularda çok başarılı değil örneğin yosi mizrahi
klace
klace

21 Şubat 2002 tarihinde eklendi
izlemeden önce bazı önyargılarım vardı.ve açıkçası pek te içimden gelmiyordu izlemek.ama izlemeye başlayınca birden filmin içinde buldum kendimi.beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı.anlatım baya iyi.atıf yılmazı sevmememe rağmen tebrik ederim.tarık akan iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor bu filmde.aynı şekilde ilk defa olmasına rağmen zarada bi hayli iyi oynamış.hazım körmükçü çok içten oynamış onuda unutmamak gerekir.ufak çocuk ve kızın diyalogları mükemmel olmuş.öptün ya çocuğumuz olursa......türk sineması adına iyi bir film çıkmış ortaya.taraf felan tutmuyor bence.yalnızca gerçekleri gözümüze sokuyor.mutlaka izleyin.
jokerr-2
jokerr-2

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper film .kaçmaz
pato53
pato53

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
konunun 12 eylül olması filmi kurtaramamış bence..

konu çok çok çok yavaş ilerliyor.. sıkıntıdan patlıyosunuz.. eeeee hadi noolcaksa olsun artık diosunuz..

genede konuya 6 puan verilir.. ama izlemeye değmez..
siyah-masal
siyah-masal

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bir filim bu kadarmı hissetirebilir bir dönemi..eylül fırtınası gerçekten bir fırtına gibi her sahnesinde sizi başka duygulara savuruyor metinin sevimliliğine gülerken şerife teyzenın komşusu olası geliyor insanın.o kadar güzel bir film kii izlenmesi ve üzerinde düşünülmesi gerekli..
johhnydepp23
johhnydepp23

10 Şubat 2005 tarihinde eklendi
boşluk gibi arkadaşlar gerçekten boşlukta yaşıyolar çünkü bi şeylerden hoşnut değiller inşallah hoşnut olurlar bigün
me-nagi
me-nagi

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tarık akan mükemmel..adama filmde bakmak bile iç burkuyordu.
maximus-3-1
maximus-3-1

27 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Sinemada izlediğim en iyi yerli film diyebilirim.12 Eylül'ün bir çocuğun gözünden anlatılışı bu kadar güzel olamazdı.Cezmi Baskın,Oktay Sözbir,Hazım Körmükçü iyi bir performans sergilemişler.Tarık Akan ve Kutay Özcan için kendilerini aşmış desem abartmış sayılmam herhalde.
cavres47
cavres47

9 Aralık 2004 tarihinde eklendi
İyi bi film 12 eylül ü bi çocuğun gözünden gayet iyi anlatmış,izleyin..
baba3943
baba3943

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi.özellikle metin rolünde oynayan çocuk gerçekten çok iyi oynamış vede tarık akan kendini belli etmiş...bence insanlarımızın o dönemde yaşananları unutmaması ve bu gibi filmleri desteklemesi lazım...