Müstakbel Damat
    3,6
    Müstakbel Damat hakkında görüşlerin ?

Muhammet Bayrak
    Muhammet Bayrak

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    On numara aile komedisi cocuklar falan keyf alarak izledik tesekkurler emegi gecenlere.. muthis olmus
    Onur Giden
    Onur Giden

7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Aşırı iğrenç 1 kez bile güldürmeyen aşırı abartılan bir film
    Öneriler üzerine tavsiyeyle gittik ve arkadaşlarıma da rezil oldum
    Semra Kosar
    Semra Kosar

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    o kadar zorlama bir film olmuş ki ne yazık ki aşırı sıkıldık , sakarlıklar ardı ardına yapılarak ehh bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. çok saçma bir film olmuş, ilker kaleli’yi sevmemize rağmen başarılı bir çalışma olmamış ...
    Zekai Tore
    Zekai Tore

27 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Hic sıkılmadan izledim ve küfürsüz güldüren cok guzel bir film...diger sacma filmlere örnek olmasini dilerim
    Dlra Lzll
    Dlra Lzll

26 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    İlker Ayrık olduğu için izlemeye gittik kesinlikle mükemmeldi. Gülmekten çenemize ağrılar girdi. Başarılı ve eğlenceli bir filmdi.
    Aytac Aksoy
    Aytac Aksoy

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    izlediğim saçma filmler listesine dahil bir yapım olmuş toplama şeklinde ordan burdan biraz mizah biraz sakar bir kişi ve bir aile sonra yapıştır gitsin nasıl olsa sinema izleyicisi ne versek yer ⚠️⚠️⚠️
    Enes Arda Ersöz
    Enes Arda Ersöz

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en ama en rezalet filimdir kendisi. sakın gitmeyin paranıza yazık. verilen puanlara aldanmayın sakın. çoğunun pra karşılığında yazılmış yorum olduğuna kalıbımı bile basarım
    Hatice Arslan
    Hatice Arslan

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    harika kahkahanın bol olduğu film izlenmeye değer. son zamanların en harika komediisi devamını sabırsızlıkla bekliyorum
    Berkay Ağlar
    Berkay Ağlar

23 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Sakarlık sahneleri çok tatlı ve yeterliydi. Tam sıkılmaya başladık derken araya hüzün, duygu ve ilginç sahneler girdi. Sonra tekrar kahkaha atmaya başladık. Bence oldukça özel ve güzel bir yapım olmuş tebrikler...
    Aslan Demir Bulut
    Aslan Demir Bulut

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Çok harika bir film çok dengeli ve sadece bir komedi filmi değil daha fazlası 2. De var 3. Cü sü de
    Bedia Esen
    Bedia Esen

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Yediden yetmişe izlenebilecek harika bir film olmuş. Tebrik ederim. Zaten oyuncuları çok başarılı oyunculardan oluşuyor. Aksi olamazdı.👏👏👏👌👌👌
    Ali Kom
    Ali Kom

19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Çocugunuzla gidip izleyebileceğiniz bir film. Ama ancak onları güldürür. Erdal özyağcılar olmasa çekilmez
    Aydenkaderrr189
    Aydenkaderrr189

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    dün izleme şansımız oldu, çok beğendik elinize sağlık. böyle işler görmeyi özlemişiz devamını görmek için sabırsızlanıyorum
    Sevgierol1984
    Sevgierol1984

14 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    türk sineması açısından güzel seyirlik bir film.
    filmlerin sürekli istanbulda çekilmesinden istanbul manzarası görmekten gına gelenler içinn değişik mekan görmek için bile gidilir. bide çengiz topel ücağı espirisi sevimli olmuş.
    daha güzel filmlere inşallah nazarlık 3 veriyorum.
    Cino
    Cino

14 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Kusura bakmayin, ben begenmedim.
    Hikaye cok klise. Cok basit geldi. Seyircinin ilgisini tutacak bir film degil.
    Sakarliklar abarti. Komedi olmasina ragmen cok fazla gulunecek sahnede yoktu.
    Malesef olmamis. Guzel bir not vermek isterdim ama yetersiz kalmis.