o kadar zorlama bir film olmuş ki ne yazık ki aşırı sıkıldık , sakarlıklar ardı ardına yapılarak ehh bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. çok saçma bir film olmuş, ilker kaleli’yi sevmemize rağmen başarılı bir çalışma olmamış ...
izlediğim saçma filmler listesine dahil bir yapım olmuş toplama şeklinde ordan burdan biraz mizah biraz sakar bir kişi ve bir aile sonra yapıştır gitsin nasıl olsa sinema izleyicisi ne versek yer ⚠️⚠️⚠️
hayatımda izlediğim en ama en rezalet filimdir kendisi. sakın gitmeyin paranıza yazık. verilen puanlara aldanmayın sakın. çoğunun pra karşılığında yazılmış yorum olduğuna kalıbımı bile basarım
Sakarlık sahneleri çok tatlı ve yeterliydi. Tam sıkılmaya başladık derken araya hüzün, duygu ve ilginç sahneler girdi. Sonra tekrar kahkaha atmaya başladık. Bence oldukça özel ve güzel bir yapım olmuş tebrikler...
türk sineması açısından güzel seyirlik bir film. filmlerin sürekli istanbulda çekilmesinden istanbul manzarası görmekten gına gelenler içinn değişik mekan görmek için bile gidilir. bide çengiz topel ücağı espirisi sevimli olmuş. daha güzel filmlere inşallah nazarlık 3 veriyorum.
Kusura bakmayin, ben begenmedim. Hikaye cok klise. Cok basit geldi. Seyircinin ilgisini tutacak bir film degil. Sakarliklar abarti. Komedi olmasina ragmen cok fazla gulunecek sahnede yoktu. Malesef olmamis. Guzel bir not vermek isterdim ama yetersiz kalmis.