Being There
    •     5% - 1 kritik
    •     85% - 17 kritik
    •     10% - 2 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    beck31
    beck31

8 takipçi | Onun 1371 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

İzlemeye doyulamayan Peter Sellers, harika bir öykü ve detaylarıyla sizi duygulandırıp yer yer kahkaha attıran unutulmaz sahneler. Kendinizi alamadan birşeyler izlemek isteyenlere. Jerzy Kosinski faktörü unutulmamalı tabii ki. 8.5/10

Eklenme Tarihi 21 Oca 2011, saat 04.32
    ramizdesica
    ramizdesica

0 takipçi | Onun 58 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Olağanüstü bir senaryo ve Peter Sellers in harika oyunculuğuyla kesinlikle görülmesi gereken bir film,Peter Sellers in buradaki performansıyla Oscar ı alamaması gerçekten üzücü,dünya sinemasında daha çok hatırlanması gereken Sellers a saygılarımla 10/10

Eklenme Tarihi 18 Eyl 2010, saat 22.38
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Being There i gördünüz mü?
    ozzy-badd
    ozzy-badd

8 takipçi | Onun 730 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

baştna sona hiç sıkmıyor film...keyifle ve eğlenceli bir şekilde izletior kendini... peter sellers ın olağaüstü oyunculuğuylada başyapıt statüsüne ulaşmıştır benim için... shirley maclaine ve melvyn douglas ın perfomasnslarıda görülmeye değer... yönetimi ve senaryosuda üst düzeyde... genel olarak izlediğim en iyi filmlerden...keyifli, sıcacık ve samimi bir yapım...10/10

Eklenme Tarihi 23 Mar 2010, saat 14.45
    semcan01
    semcan01

0 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Aslında konuyu işleyişi farklı olsa da biz deki Şaban tiplemesindeki gibi şansını hep yaver gitme durumu da söz konusu kanımca. Bu flmi görünce K:Sunal a haksızlık mı ediyoruz diye düşünmedim diil aslında.

Eklenme Tarihi 03 Şub 2010, saat 20.32
    adovic
    adovic

0 takipçi | Onun 102 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

peter sellers istediğinde kalıplarının dışına çıkabiliyor demekki bu zamana kadar komedi ustadı gösterilen peter sellers ne kaday iyi bir dram oyuncu olduğunuda göstermiştir.Her şey bir yana bana göre filmin sonunda chancein suda yürüme sahnesi bütün filmin özetidir

Eklenme Tarihi 06 May 2009, saat 14.16
    orki56
    orki56

0 takipçi | Onun 141 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Tam 1 karamizah örneği.Yapabildiği tek iş bahçivanlık olan,her konuya bu bakış açısıyla yaklaşan,sadece TW izleyen 1 karakteri canlandırdığı,Peter Sellers in ölmeden önce çewirdiği sondan 2. film.Bu kadar güleceğimi we eğleneceğimi beklemiyordum.Kral dan çok Kralcıların neler yapabileceğini,bir insani nasıl yüceltip / yerin dibine batırabileceğini anlatan enfes 1 çalışma..10/10

Eklenme Tarihi 26 Mar 2009, saat 12.49
    mercinorama
    mercinorama

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Çok başarılı oyunculuklar gerçekten. Baya etkilendim filmdan. Kısacası zaman kaybı olduğunu düşünmeden geçireceğiniz çok güzel iki saat sizi bekliyor.

Eklenme Tarihi 22 Mar 2009, saat 18.09
    kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

14 takipçi | Onun 779 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Uzun süre sonra bir filmden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum... Mükemmel hatta mükemmel ötesi bir film mutlaka arşivinize koyun ve izleyin...

Eklenme Tarihi 10 Şub 2009, saat 21.34
    tayfunemran
    tayfunemran

0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

amerikan yönetiminin derin ilişkilerine ve siyasi arenanın en mahrem karar anlarına bir bahçevanın gözünden ancak bu kadar güzel, cezbedici ve merak uyandırıcı bakılabilir. kara mizahın nakış gibi işlendiği bir film. dört dörtlük..

Eklenme Tarihi 10 Oca 2009, saat 20.42

0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

kosinski kitaplarının tümünü okumuş biri olarak böyle bir filmin varlığını duyar duymaz aldım ve konuyla beraber dünya sinema tarihinin en iyi komedi oyuncularından biri olan peter sellerın olağan üstü performansıyla müthiş bir başyapıt ortaya çıktığını gördüm umarım boyalı kuş ve çelik bilye kitaplarıda filme çevrilir.

Eklenme Tarihi 08 Eki 2007, saat 19.54

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.