1 takipçi | Onun 477 yorumunu gör |
0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
Kimonolar harika :)
Eklenme Tarihi 25 Eyl 2010, saat 01.35 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 272 yorumunu gör |
Çok başarılı oyuncular da harika o kimonolar binalar da can alıcıydı. Filmin ironik anları söylenen sözlerle bütünleşerek daha etkili olmuş.Geyşalığın tam tanımı da böylece öğrenilmiş olur diye düşünüyorum.
Eklenme Tarihi 10 Ağu 2010, saat 22.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 28 yorumunu gör |
Film, buram buram kalite kokuyor.Özellikle farklı kültürlere merakı olanlara tavsiye edilir.Fazla söze ne hacet,on üzerinden 8 veriyorum...
Eklenme Tarihi 20 Tem 2010, saat 14.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
Güzel filmdi? temposu düşük ve çok sürükleyici olmasa da farklı bir kültürü-geleneği tanımak açısından başarılı bir yapımdı? keza çoğu insanın kafasında yer etmiş Geyşa modelininin safi basit bir hayat kadınından ibaret olmadığını görebilmek adına iyi bir yapım.Oyunculuklar da başarılı özellikle başroldeki küçük kız acayip derecede tatlıydı.Bu arada film 6 dalda Oscar´a aday olup 3 dalda Oscar kazanmış.7 / 10
Eklenme Tarihi 26 Nis 2010, saat 19.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
çok üzüldüm bu filmi izlerken..sonu etkileyiciydi..uzun bir yapıt ama konusuna kaptırıyor insanı vakit geçiriyor hemen..değişik kültürleri anlamak için izlenebilecek bir film.
Eklenme Tarihi 10 Nis 2010, saat 19.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
filmi izlemedim ama kitabını okudum ve süper bu kitabı benden ödünç alıp geri vermeyen arkadaşım bi ürlü kime verdiğimi hatırlayamıyorum allah seni bildiği gibi yapsınn emiii
Eklenme Tarihi 06 Kas 2009, saat 10.59 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |
tek kelimeyle mükemmel.... herkesın ızlemesı gereken surukleyıcı bır fılm 10/10
Eklenme Tarihi 27 Eyl 2009, saat 17.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
başarılı bir film şüphesiz.. Son Samuray ile ortak noktalı bir kültür nasıl yok edilir
Eklenme Tarihi 23 Mar 2009, saat 22.16 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 34 yorumunu gör |
kesinlikle izlenmesi gereken hoş bir film.
Eklenme Tarihi 12 Mar 2009, saat 16.01 Kurallara uymuyor ise tıklayın