0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
izlerken zevk aldığım filmlerden birisi. nicolas cage güzel bir iş başarmış yine.
Eklenme Tarihi 19 Ara 2011, saat 12.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 19 Ara 2011, saat 12.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |
Nicolas Cage'nin fantastik film merakıyla yer aldığı sadce görselliyle ayakta kalabilen çok fazla klişenin ve saçmalığın yer aldığı kötü bir fantastik aksiyon filmi.
Eklenme Tarihi 11 Tem 2011, saat 15.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Şu amerikalılar soğanın cücüğünden sarmısağın suyundan dahil olmak üzere akla gelen herşeyden film yapıyorlar. Marvelin oluşturduğu Ghost Rider karakteri sonunda beyazperde de boy gösterdi. Saçma senaryosu ilginç efektleri ile acayip bir film. Açıkçası beni sarmadı. Umarım Türkiyede çekilen ikincisi dişe dokunur bir film olur.
Eklenme Tarihi 25 Nis 2011, saat 23.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 13 yorumunu gör |
güzel bir film.
Eklenme Tarihi 06 Şub 2011, saat 23.50 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 52 yorumunu gör |
senaryo ve oyunculuklar berbattt
Eklenme Tarihi 02 Şub 2011, saat 05.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 24 yorumunu gör |
Harika... İkinci filmin büyük bir kısmı Denizlide, (Travertenler ana unsur ) çekiliyor. On gün boyunca Denizlide kalacaklar ve şu an Kapadokyada film çekimleri devam ediyor.
Eklenme Tarihi 15 Oca 2011, saat 18.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 357 yorumunu gör |
bence süper bi fildi.10/8.6 hayalet sürücü 2 de çekilmeye başladı.filmin yarısından çoğu türkiyede çekiliyor.vizyona gireceği günü heycanla bekliyoruz...
Eklenme Tarihi 13 Oca 2011, saat 19.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 21 yorumunu gör |
süper bir film oyuncular süper bu film kesinlikle izlenir nicolas cage var diye izlenir eva mendes var diye de belki izlenebilir ama süper olmuş nicolas cage müthüşti
Eklenme Tarihi 21 Ara 2010, saat 15.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
10 takipçi | Onun 690 yorumunu gör |
güzel bir film bir süper kahraman için izlenilir nicols cage ve eve mendes için izlenilir 10/9
Eklenme Tarihi 19 Kas 2010, saat 14.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 147 yorumunu gör |