İlkinin başarısı bu filmde de devam ediyor. Potter serisinin sonraki episode'ları için de umut vaad eden bir çalışma.. 7/10
Eklenme Tarihi 22 Eki 2011, saat 22.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
75% - 73 kritik
16% - 16 kritik
8% - 8 kritik
1 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Bir zamanlar bizim E.T. filminde yaşadığımız etkiyi galiba şimdiki ilköğretim çağı çocukları yaşıyordur. Yönetmen Columbus bazı sahneleri E.T. filmini çağrıştırıyor. Örneğin Dobby aynen E.T.ye benziyor. Uçan bisiklet yerine uçan araba sahnesi tıpatıp aynı. Bu arada Dobby Rus başkan Vladimir Putine ne kadar da çok benziyor. Dobbyi seslendiren Tobby Jones elf etkisini sesiyle çok iyi yansıtmış. Tobby Jonesu Infamous filminde ünlü efeminen yazar Truman Capote rolünde izlemiştim müthiş oynamıştı. Hogwartın müdürü Dumbldoreu canlandıran Richard Harrisin son filmiydi. Aynı yıl öldü. Emma Watson zeki bakışları ve buğulu gözleri oyunculuğunun ne derece ilerlettiğinin bir kanıtı niteliğindeydi. Film keyifliydi fakat dvd satışları ile beraber 1.2 milyar dolarlık gişe hasılatı bence abartı. Yani seri fenomen hale gelmiş. Film iyide olsa kötüde olsa yarattığı fan kitlesi gidecek görünüyor. Bunun yanında oyuncak, çanta, eşantiyon ve diğer aksesuarlar ile birlikte Harry Potter bir sektör haline gelmiş.
Eklenme Tarihi 11 Nis 2011, saat 01.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 369 yorumunu gör |
ilk film gibi akıcı ve keyifli.. kardeşimle izlemiştim yine :)
Eklenme Tarihi 04 Ara 2010, saat 19.54 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
İlki kadar eğlenceliydi...
Eklenme Tarihi 19 Kas 2010, saat 02.24 Kurallara uymuyor ise tıklayın
10 takipçi | Onun 690 yorumunu gör |
hp ye yakışır bir 2. film 10/10
Eklenme Tarihi 18 Kas 2010, saat 00.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 98 yorumunu gör |
İlk filmine göre dha iyi bir film.Karakterler çocuk ama filmin konusu güzel oldugundan pek anlamıyorsunuz 10/8.5
Eklenme Tarihi 25 Eyl 2010, saat 13.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |
Kitap ve film arasında çok az farklılıkların olduğu, tamamen kitabın aktarıldığı çok güzel heyecan yüklü, mekanların ve konunun güzel yansıtıldığı, hiç sıkmadan dolu doluya üç saat geçirten bir film. Zamanında en iyi filmi diyordum(diğer seriler çıkmadan.) ama şimdi gölge arkadasında kalanlardan diyorum, zevkle izlenicek, fantastik film severlerin kaçırmaması gerek, kaliteli bir yapım, puanım; 10/7.
Eklenme Tarihi 09 Ağu 2010, saat 18.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
23 takipçi | Onun 804 yorumunu gör |
uzun süresine rağmen çok iyi bir film ve bir solukta izletior kendini... 2-3 yıl önce bu filmi 90 kere izlem,şimdir en az bir aralar her gün izlerdim vcd si bozulmuştu yenisini aldım tabi:D...karanlık yönü ağar basan 3. filmle beraber tek potter filmi çok iyi bir film...
Eklenme Tarihi 08 Şub 2010, saat 20.26 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 157 yorumunu gör |
Filmi izlemeden önce yorumlara bakim derken süresi dikkatimi çekti ve 160 dakika çok fazla sıkılırım ya diye önyargım vardı ama filmi izlemeye başladıktan sonra nasıl geçti o süre anlamamıştım.Fantastik dünyanın bütün öğelerinin çok akıcı olarak kullandığı serinin en güzel filmi de diyebilirim.10/10
Eklenme Tarihi 10 Eyl 2009, saat 19.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 953 yorumunu gör |
Serinin ikinci filmi ve daha iyisi..160 dakika nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.
Eklenme Tarihi 25 Ağu 2009, saat 21.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın- En son Beyazperde eleştirileri
- Kullanıcılara göre tüm zamanların en iyi filmi
- Basına göre tüm zamanların en iyi filmi
Kaydediyor…