Kadın Tuzağı
    •     39% - 18 kritik
    •     26% - 12 kritik
    •     35% - 16 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    el-padrino
    el-padrino

0 takipçi | Onun 48 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Bomboş hiçbir amacı, başı sonucu olmayan bir film.İzlerken acı çektim resmen.Bu filmde emeği geçenler hangi akla hizmet bu filmi çekmişler hala düşünüyorum ? 4/10

Eklenme Tarihi 20 Eyl 2010, saat 05.03

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

çok ilginç ve güzel bir film,insanın hayal gücünün sınırlarını zorluyor.yarı animasyon yarı gerçek,bence klasikler arasında bulundurulması gerekir.

Eklenme Tarihi 07 Haz 2007, saat 22.50
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Kadın Tuzağı i gördünüz mü?

0 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Herkesin sevebileceği bir film olmadığı kesin. 3d veya aksiyon için izleyecek olanlar hiç izlemesinler bu filmi seven çok sever sevmeyen nefret eder :)

Eklenme Tarihi 05 May 2007, saat 02.44

9 takipçi | Onun 814 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Filmin "Kadın Tuzağı" adında gösterime girmesi bizim film dağıtımcılarımızın bir mucizesi herşeyden önce! İçinde entrika, femme fatel karakterler bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak büyük ihtimalle. Çizgi roman uyarlaması olması benim için birşey ifade etmedi çünkü ilgili comic'i daha önce okumamıştım. Üçü dışında bütün karakterlerin animasyon olmasının avantajı filmde yeterince kullanılamamış. Animasyonlar pek iyi değil, bilgisayar oyunlarının videolarını bile daha güzel yapıyorlar artık. Konusu, belki çizgi romanı daha önceden okuyanlar düşünülerek, yeterince açıklanmamış, karakterler fazlasıyla havada, nereden geldikleri ve ne yapacakları belli değil. Ayrıca hiçbir karakterle özdeşleşemiyorsunuz, yani film sizi içine almakta başarısız olmuş maalesef. İster istemez bir başka bol efektli Vidocq ile kıyaslıyorum filmi, sonuç Vidocq:4 - Immortel Ad Vitam:1 ama yinede enteresan bir konu seçimi ve güzel bir uyarlama... izlemekten pişmanlık duymazsınız...23'üncü yüzyilin baslari... New York sehrinin üçüncü seviye bölgelerinden birinde mavi saçli, mavi gözyasi ile aglayan bir kadin yasamaktadir. Adi Jill Bioskop'tur. Horus ; sahin basli tanri, evrenin diger ucundan onunla bulusmaya gelecektir... Fakat onun bundan henüz haberi yoktur. Lordlar Horus'u ölüme mahkum etmislerdir. Yasayacak sadece 7 günü kalan Horus, bu zaman içinde Jill'i sehrin labirentlerinde bulup bastan çikarmalidir. Bunu gerçeklestirebilmek için bir insan bedenine ihtiyaci olan Horus, eski bir politik suçlu olan Alcide Nikopol'ü seçer.Nikopol 30 yil önce New York'un segmentlerine ayrilmasi ile ilgili detayli bilgiye sahip oldugu için dondurularak cezalandirilmistir. Horus, Nikopol ve Jill Bioskop ... Bedenleri, sesleri ve hatiralari birbirine karismis garip bir üçlü...Beklenmeyen ve ortaya çikan tek sey ise ask olacaktir. Bu arada tanrilarin piramidi Manhattan'in gökyüzüne varmistir, bu arada uzaylilar gökdelenlerin tepesinde gizli bir plan yapmakta ve birinci seviyede insan olmayan bir seri katil sokaklarda dolasmaktadir. Tüm bun olaylar seçimlerin yaklasmakta oldugu sehrin senatörü Kyle Allgood Jr. ve yari hayatli polis Jonathan Froebe'yi korkutmak ve harekete geçirmek için yeterli olmustur...

Eklenme Tarihi 24 Mar 2007, saat 08.50

0 takipçi | Onun 281 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Makyaj ve kostümler başarısız, kuş maskeli adamların nereden konuştukları belli oluyor. Bunları çok komik buldum, Chorlette Rampling bu filmde nasıl oynamış anlamadım ona yakışmayan bir filmdi. Başarısız, izlenmesede olur denilen bir film. İzlemeden önce başka alternetifleri düşünmek gerekir.

Eklenme Tarihi 13 Şub 2007, saat 13.56
    onur-dersim
    onur-dersim

1 takipçi | Onun 95 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

ne diyğim bu film hakkında bilmiyorum kötü desem olmayacak iyi desemde pek uymayacak ama izlenmeye deger gibi animasyonlar baya iyiydiii.

Eklenme Tarihi 14 Oca 2007, saat 21.16
    MaVi-GoZYaSi
    MaVi-GoZYaSi

21 takipçi | Onun 82 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

ne olduğu belli olmayan insana hiçbi şey vermeyen boş ve sıkıcı bi film

Eklenme Tarihi 28 Kas 2006, saat 09.39
    mustafakac61
    mustafakac61

0 takipçi | Onun 11 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Tamamen zaman kaybı...Kesinlikle izlemeye değmez.

Eklenme Tarihi 07 Kas 2006, saat 22.48
    aykanatd
    aykanatd

0 takipçi | Onun 64 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Efektlerin güzel olmasına karşın konu çok dağınık

Eklenme Tarihi 15 Eyl 2006, saat 17.53
    mitrandir-2
    mitrandir-2

2 takipçi | Onun 65 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

gerçekten çok başarılıydı.enki bilalin çizimlerindeki izleri görebiliyoruz.ama bu puan çok düşük.kesinlikle görmelisiniz bu filmi.

Eklenme Tarihi 14 Eyl 2006, saat 14.25

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.