Hesabım
    Cazibe Kanunları
    Cazibe Kanunları
    9 Temmuz 2004 Sinemada | 1s 27dk | Komedi, Romantik
    Yönetmen Peter Howitt
    |
    Senarist Aline Brosh McKenna, Robert Harling
    Oyuncular: Pierce Brosnan, Julianne Moore, Parker Posey
    Orijinal adı Laws of Attraction
    Üyeler
    3,3 87 Puanlama, 29 Eleştiri
    Beyazperde
    2,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Özellikle oyuncuları ile dikkat çeken bu romantik komedi, mesleklerinde iddialı bir kadın ve erkeğin aşk hikâyesi etrafında döner. New York’un iki güçlü boşanma avukatı Audrey Woods ve Daniel Rafferty, işleri nedeni ile aşkın, türlü senaryolarda en kötü hallerine şahit olmuşlardır. Bu nedenle de kendi birliktelik ve aşk hikâyelerini sahnelemek söz konusu olduğunda en kötünün ne olabileceğini bildiklerinden emindirler. Aslında tamamen zıt karakter yapılarına sahiptirler. Audrey, hukuk kuralları konusunda disiplinli bir biçimde kitapları temel alır, Daniel ise sezgileri ile hareket etmeyi seçer. Bir çiftin boşanma davasında karşı karşıya geldiklerinde işler karışır. Çiftlerin her ikisi de İrlanda’daki bir şatoda hak iddia etmektedir. Bu sebeple avukatlarımızın yolları İrlanda’da bir olacaktır. Orada katıldıkları bir sokak festivali sonrasında ise aşk kıvamına ermiş bir biçimde onları bekliyordur.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,0
    Yetersiz
    Cazibe Kanunları

    <b>Cazibe</b>- Romantik Komedi- <b>Kanunları</b>

    Yazar: Sanem Türk
    Romantik komediler, belki biraz klişe bir tabir olacak ama her zaman dondurma tadında filmlerdir. Hafif ve tatlı... Kafanızı yormanız, üzerine düşünmeniz gerekmez. Genelde çiftler arasında karışıklıklardan doğan kavgalarla başlar, paldır küldür aşka dönüşür, kimse olanı biteni kabullenemez ancak sonunda çiftler erer muradına biz de keyifli keyifli çıkarız sokağa. Bu kadar kolay mı o zaman böyle bir film yaratabilmek, ya da arkasından konuşabilmek? Tabii ki değil. Her yıl onlarca romantik komedi seyrediyoruz. Kimi tadımlık olarak kalıyor kimi de Fransız Öpücüğü ya da Harry Sally ile Tanışınca gibi 20'li yaşlarımızdan hayatımızın sonuna kadar böyle bir aşk yaşayabilme dileğiyle rüyalarımızı süslüyor.Cazibe Kanunları'nda da durum çok farklı değil hatta konu fazlasıyla tanıdık. Julia Roberts ve Nick Nolte'lu Bayılırım Belaya geliyor aklınıza hemen. Orada rakipler gazeteciydi, burada avukat.
    Öneriler

    Oyuncular

    Pierce Brosnan
    Rolü : Daniel Rafferty
    Julianne Moore
    Rolü : Audrey Woods
    Parker Posey
    Rolü : Serena
    Michael Sheen
    Rolü : Thorne Jamison

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    jamesbond-2
    jamesbond-2

    Takipçi 1.684 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Hoş bir romantik-komedi.Brosnan ve Moore birbirlerine yakışmışlar ve iyi bir oyunculuk çıkarmışlar.Yer yer insanı gülümsetiyor yani bir romantik-komedi filminden beklenen her şeyi yerine getiriyor ve izlediğinize pişman etmiyor,ben beğendim ve izleyeceklere de öneririm.
    juve-baby
    juve-baby

    Takipçi 171 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    tipik duygusal komedi, fazla bişey beklemeden, zaman geçirmek amaçlı izlenmesi gereken filmlerden, sewdim ama en çok da rock star olarak Michael Sheen i sewdim, çok sewimliydi=) ..***..
    Ceren S.
    Ceren S.

    Takipçi 443 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Boş vaktimi doldurmak amaçlı kısa bir film arıyordum belkide beklentisiz izlediğim için bu kadar beğendim ama bence keyifliydi izleyin derim ben..
    tizep
    tizep

    Takipçi 139 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Son james bond yakkl aktr Pierce Brosnan ve oscar aday Julianne Moore biz seyircilere romantik komedi tadnda keyifli bir yapm iin biraraya gelmiler. kili gayet birbirine uyumluydular. Filmin sonuna kadar atmalar ve duygular ile seyri ho bir yapm oldu. rlandann gzelim yemyeil arazisi filme ayr bir hava katm. Dvdsinde kartlm baz sahneleri filme katsalard daha ho olurdu diye dnyorum. zellikle bataklk sahnesi ok komikti. Alternatif sonu iyiki filme ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İngiltere, İrlanda, Almanya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2004
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 28 000 000 USD
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2004, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2004.

    Yorumlar

    Back to Top