Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

38%
55 kritik
13 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
mehmet53
Onun 85 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
önceki serilerini izlemedim.bende o filmleri izlememş biri olarak şu yorumu yapıyorum.efeklerden başla komediden heyecandan mükemmel şekilde doydum ve filmi çok beğendim
Eklenme Tarihi 15 Oca 2011, saat 11.37
l-i-l-a-H
23 takipçi |
Onun 2089 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Indie, 2000 ler sinemasını da etkiliyor...
Eklenme Tarihi 20 Eki 2010, saat 02.53
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
ozzy-badd
8 takipçi |
Onun 730 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Eski indiana jones filmlerini aratmayan ;İnanılmaz sürükleyici , eğlenceli ve dur durak bilmeyen bir film :D ? William hurt , cate blanchet ve shia labeouf un katılımı filmi daha da izlenir kılıyor ?Teknik açıdanda kusursuz bir film ?Spilberg her zamanki gibi :D?Sonunun biraz eksik ve açık bırakıldığını düşünüyorum yalnız ?Yinede başarılı bir devam filmi ? serinin adına leke sürmeden ilerlemişler ? 10/8 ?
Eklenme Tarihi 01 Tem 2010, saat 03.15
filmhastası
7 takipçi |
Onun 680 yorumunu gör
4 - Çok iyi
keyifle ve macera içinde izledim. efekleri öncekine göre değil tabiki ama kendini izletiyor10/9
Eklenme Tarihi 12 Haz 2010, saat 00.00
rudeonerudeone
Onun 821 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
indiana jones aksiyon macera türündeki önemli efsanelerden biridir sinema tarihinde.seri belli dönemlere damgasını vurmuştur.yıllar sonra pek çok aksiyon serisi gibi kendini bize tekrar hatırlatan bir macerayla geri dönüyor.son dönemde rambo,rocky,terminatör gibi pek çok örnek görmüştük ve neredeyse hepsi biraz hayal kırıklığı barındırıyordu.bence indiana jones o kadar da kötü geri dönmedi,film tam bir eğlencelik spielberg filmi olmuş.önceki filmlerin seviyesine ulaşamadığı bir gerçek ve zaten ulaşması da pek beklenemezdi.harrison ford yine kıyafetlerine,şapkasına,kamçısına yakışıyor,bu kez yanına gençlerden spielbergün gözdezi shia labeoufü de alıyor.o da rolüne yakışmış diyebiliriz,sırıtmıyor.tabii bir de harika cate blanchettımız var,her rolüne kendisini çok yakıştıran.kısacası indy hayranları bence inanılmaz pişman olmazlar,yeni tanışanlar da sıkıcı olmayan eğlenceli bir macera izlerler.mükemmel şeyler beklemeden,önceki filmlerle karşılaştırma ihtiyacı hissetmeden izlenirse daha çok beğenilir bence.
Eklenme Tarihi 07 Şub 2010, saat 01.05
noencos
Onun 3 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Film çocuk filmi yorumlara ve puanlamalara bakıp kanmayın 5/10.
Eklenme Tarihi 20 Ara 2009, saat 22.21
Onun 15 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Film çok güzeldi eğlenceli komik aksiyon herşey fazlasıyla vardı.Beyenmeyenlere gelince indiana jones bir seridir daha öncekileri beğenmediysen bunuda beğenmemen gayet normaldir.Lütfen seyretmeyin yorumda yazmayın ozaman.Benimde sevmediğim tarzda filmler var elbette seyretmiyorum izlesemde yorumlamıyorum diğer insanların üzerinde etki etmemek adına.Mesela ben bir filmi seyretmeden önce puanlara ve yorumnlara bakıyorum ona göre karar veriyorum...10/9
Eklenme Tarihi 18 Ara 2009, saat 22.56
Selçuk Orhan
Onun 29 yorumunu gör
1 - Çok kötü
spielberg in tek beğenmediğim adına yönetmenliğine yakıştıramadığım sinemada canımın sıkıldığı tek ve ilk filmi.kötüydü baya bi hemde sahneler belkide anaokulu bilemedin en fazla ilkokul çocukları için yapılmış bayağı ve uyduruk abartı ucuz sahnelerle doluydu.indiana jones fan ı olarak tam bir hayalkırıklığına uğradım bu kadar basit.10/5 seriye hiç yakışmamış maalesef:(
Eklenme Tarihi 19 Kas 2009, saat 20.22
cougarcop
Onun 172 yorumunu gör
4 - Çok iyi
indiana jones serisini sevmeyen bir insana bu filmi sevdiremezsiniz.sevenler bile sanırım tam tatmin olamamıştır. ama herşeye rağmen tekrar yeni macera güzel oldu.hayli özlemişiz.keyifli vakit geçirmek adına raahatlıkla izlenebilir 7/10
Eklenme Tarihi 02 Kas 2009, saat 00.46
aytac-001
Onun 108 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
eski serilerne göre kötü olsada şimdiki filmlere göre iyi bence .aynı indiana jonese benziyen böle türk amerikan yapımı falan galıba bi film var Jack hunter diye 3 seri yapmışlar bu sitede ekli değil ama Ivan Sergei Joanne Kelly Thure Riefenstein oynamış yan rollerdede türk oyuncular çoğunlukta olan bir film neden buraya konmamış merak ettım nese filmden saptık 7/10
Eklenme Tarihi 18 Ağu 2009, saat 18.19
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?