Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
    •     81% - 22 kritik
    •     15% - 4 kritik
    •     4% - 1 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    gokhankocgida
    gokhankocgida

0 takipçi | Onun 213 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

hanı ıyı bır senaryo ıyı calısılmıs ama cok da eglenmedım bırkaç yer dısında fazla amerıkan klısesıydı...6 verebılırım...

Eklenme Tarihi 22 Eki 2009, saat 02.00
    cougarcop
    cougarcop

1 takipçi | Onun 172 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

başarılı bir film olduğunu söyleyebilirim.ancak adam sandler in jack nicholson ile oynadığı 'asabiyim' filmiyle büyük benzerlik içeriyor.aslının yanında sönük kalsada keyifle izleyebileceğiniz bir film olmuş.6,5/10

Eklenme Tarihi 22 Şub 2009, saat 02.32
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen i gördünüz mü?
    Seza

techtonic-329
    techtonic-329

0 takipçi | Onun 136 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

her filminde ezik birini oynayan jon hederi bu rollerde görmekten bıktım artık yeter.

Eklenme Tarihi 31 Ara 2008, saat 18.57
    Sebastianbjk
    Sebastianbjk

0 takipçi | Onun 79 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

İsmi ne KadaR itiCi oLsa da eğLenceLi, hoŞ, ŞaşırtıCı, farkLı ve GüzeL biR fiLm. Ama mükemmeL değiL. fiLmin KonuSunu biLmiyoRSanıZ Lütfen okumayın. neredeySe fiLmin yarıSı konuSunda anLatıLmıŞ.

Eklenme Tarihi 30 Ara 2008, saat 03.19
    freecritic
    freecritic

0 takipçi | Onun 170 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Diğer komedilerden çok farklı,hoş,eğlenceli,izleyip pişman olmayacağınız bir film.

Eklenme Tarihi 25 Ağu 2008, saat 12.06
    Sdk-JK
    Sdk-JK

1 takipçi | Onun 157 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Öncelikle filmi beyazperdecilerin yorumlarına ve puanlarına göre önyargılı olarak beklentisiz izledim.Ama gerek benim gerekse de Beyazperdecilerin filme ne kadar haksızlık yaptığını anladım.Film tek kelimeyle mükemmel.Gerek senaryosu gerek akıcılığı gerekse de süprizleri ile.Ayrıca filmin sonlarına doğru 2 defa şok oldum.Açıkcası bu filmde herhangi bir şoka uğricağımı beklemiyordum.Ben Stilleride oyuncu kadrosunda yazmasada görmek güzeldi =)Herşeyi ile 10/10

Eklenme Tarihi 09 Ağu 2008, saat 10.11

0 takipçi | Onun 14 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

film gerçekten çok hoş. sadece sıradan bir komedi gibi düşünmeyin çok farklı gerçekten yeni teknikler öğrenebilirsiniz :)

Eklenme Tarihi 04 Tem 2008, saat 18.57
    sing-for-the-moment
    sing-for-the-moment

0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Film başladığında klasik bir gençlik komedisi olduğunu düşündüm ilk sahneden. Klasik ve sıkıcı. Benim filmden beklentim ise bir öğretmenin pasif bir gence hayat vermesiydi. Nitekim öyle de oldu. Hemen ardından tam istediğim gibi gelişti olaylar. Karşımda net, sonuca giden, özgün bir öğretmen vardı artık. Dersler başladı ve ilginç söz oyunlarının karşısında buldum kendimi. O an dedim ki: Tamam, olmasını istediğim bir filmi izliyorum. Ama olaylar henüz gelişirken bir arkadaşın yorumunda bahsettiği gibi öğretmen ve öğrenci arasındaki mücadeleye şahit oluyoruz. İşte, klasik bir gençlik komedisine "U" dönüşü yaptık. Ve ben bundan hiç de memnun olmadım. Senaryoda bir sıkıntı olduğu kesin. Ben şahsen sonucunda ne olacağını bildiğim, mücadelelerle dolu saçmalıklardan sonra işin aynı mutlu sonla bitmesinden hoşlanmıyorum ve bu olaylara güldüğüm de söylenemez zaten. Filmde güldüğüm tek nokta Lesher ile ilgili espirilerdi (: Bana göre film yakaladığı konunun üzerinden gitse, öğretmen-öğrenci rekabetini konu almasa çok daha keyifli olurdu. Ama asla film vasattı diyemem. Eğlenceliydi, keyif aldım. Film kendi içinde "U" dönüşü yapmasa daha çok keyif alabileceğimi vurguladım sadece. Jon Heder(Roger) ve Jacinda Barrett(Amanda)in oyunculuklarını beğendim. Fiziki özellikleri itibariyle Jon Hederin karaktere yakıştığını söyleyebilirim. Fakat hala birşeyler eksik gibi sanki. Yorumların çoğunda filmin puanın düşük olduğu belirtilmiş ama izlerken çok keyif almama rağmen hakettiği puanın birazcık daha düşük olduğunu düşünüyorum: 6.5ten 7. Yine de sonucu değiştirmiyor (: 7/10.

Eklenme Tarihi 24 May 2008, saat 17.14
    mr-expert
    mr-expert

0 takipçi | Onun 26 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

İlk olarak değinmek istediğim nokta şu ki önceki yorumlarda da berlirtildiği üzere film bu notu gerçekten haketmiyor..Sadece komedi olmamakla beraber bir seyleri elde etmek için savaşmanız ve zekanızı kullanmanız gerektiğini de hatırlatıyor izleyiciye..Kendinizden mutlaka bir şeyler bulabileceğiniz bu filmi kaçırmayın derim.. DipNot: Oyuncu listesinde yazmasa da Ben Stiller'ı da filmde değişik bir rolde izleyebiliyoruz,komedi filmlerinin adamı olduğunu gösteriyor yine bize.. İzleyin..Gerçekten izleyin..

Eklenme Tarihi 15 Şub 2008, saat 05.35

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.