Amerikan Pastası: Düğün

12%
10 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
Ogulcan B.
2 takipçi |
Onun 75 yorumunu gör
3.5 - İyi
İlk filmden daha iyi en az ikinci film kadar daha eğlenceli ve komik bir devam filmi.Amerikan Pastası'nın ilk filmini fazla beğenmemiş olup ikinci filmini beğenmiş biri olarak kesinlikle üçüncü filmde ikinci film gibi başarılı olmuş diyebilirim yine hem güldürüyor daha fazla eğlendiriyor özellikle bekarlığa veda partisindeki olaylar çok iyi resmen bana kahkaha attı.İkinci filmde nerdeyse hiç sıkılmamıştım fakat bu filmde sonlara doğru tempo düştüğü için sıkıldığım anlar oldu ama kesinlikle filmin geneli hem eğlenceli hem komik.İlk iki filme göre daha çılgın sahneler var filmde ve yine güldürmeyi başaran olaylar var.Çok fazla söylenecek bir şey yok ilk iki filmi beğenmişseniz hiç zaman kaybetmeden üçüncü filmi de izleyin Amerikan Pastası: Düğün hem eğlenceli hem de oldukça komik bir devam filmi olmuş.
7/10
Eklenme Tarihi 03 Mar 2012, saat 18.53
l-i-l-a-H
38 takipçi |
Onun 2135 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Beyazperdeye, sıkı bir veda oldu. Maceraları, her ne kadar onlarsız (Baba hariç!) DVD ortamında da, devam ediyor olsa da, bunlar kadar güldürmüyorlar.
Eklenme Tarihi 12 Eki 2010, saat 19.10
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Amerikan Pastası: Düğün i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
iihunter54ii
1 takipçi |
Onun 79 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Stifler oynuyor ya :D:D koptum resmen fılmın ana karakteri resmen :D 10/10 çok gülüceksın sızıyecek olan arkadaş (*_*)
Eklenme Tarihi 17 May 2009, saat 20.23
blade17m
Onun 32 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Film fena değil de beyazperdede yazan filmin konusunun filmle pek alakası yok.Oldukça dikkatimi çekti bu...
Eklenme Tarihi 13 May 2009, saat 12.12
Majör-2
Onun 296 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Benim 5 serilik filmde en az güldüğüm film buydu.Diğerlerine göre sönük ama yine de çok başarılı...7/10
Eklenme Tarihi 16 Eki 2008, saat 22.17
tufandankacan
Onun 5 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Serinin en güzel filmiydi gülmekten karnıma ağrılar girdi özellik stifler hayranları bayılacak çünkü film stiflerin üzerine daha çok yoğunlaşmış 10/10
Eklenme Tarihi 25 Ağu 2008, saat 17.01
1 takipçi |
Onun 78 yorumunu gör
4 - Çok iyi
cok eglenceli ve bana göre serinin en güzel filmi özellikle stiffler ın bardaki dansı unutulmaz
özellikle serinin son filmlerini gördükten sonra degeri cok ortada:) 8/10
Eklenme Tarihi 06 Ağu 2008, saat 09.54
caakii89
Onun 9 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
emrahgul arkadaşımızın dediğigibi ilk iki filme göre biraz vasat.Serinin son filmiydi bu bnce.o yüzdn biraz üzüldüm.sonraları çok cıvık-itici-eskisi gibi deil.Zaten sinemalarda bile oynamadı serinin diğer filmleri.American pie ailesine tşk.Stifflerin annesi(oh oh)q :DDD
Eklenme Tarihi 27 Nis 2008, saat 23.49
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?