Kirli Sırlar
    •     36% - 48 kritik
    •     33% - 45 kritik
    •     31% - 42 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    Erdem Terzi
    Erdem Terzi

1 takipçi | Onun 16 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Kolleksiyonumun arasında yerini alan ve Bence "çok iyi" olan bir film. Günümüzde, her yerden aksiyon fışkıran filmlerden Benim gibi sıkılmış olan film dostlarına bu film tavsiyem olur!

Eklenme Tarihi 20 Ağu 2011, saat 09.29
    jubeicimmerian
    jubeicimmerian

0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

kesinlikle vaad ettiği şeyi sunan son zamanlarda nadir bulunabilecek izlemeyi istediğim güzel bi filmdi,uzun ve durağan olunca bir film kötü kabul edenlerdenseniz zaten kubrick filmlerini bile eleştirip saldırmışsınzdır o yüzden bu filmden uzak durun, bir baş yapıt demiyorum ama alıcısı izlemeli bence..

Eklenme Tarihi 04 Şub 2011, saat 15.53
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Kirli Sırlar i gördünüz mü?

0 takipçi | Onun 26 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Bu tip konularla ilgili kişileri bayıltacak derecede güzel bir film olabilir ancak konuya yabancı insanları çekecek bir aksiyon yok zaten öyle bir vaadi de yok.Vaat ettiğini veren ve konuyla ilgililer için fazlasını da veren bir film, izlemeye değer.Belki size yeni bir ilgi alanı açar.İkinci Dünya Savaşı, Soğuk Savaş casusuluk faaliyetleri ve bugüne kadar izlediğimiz Amerika ve Müttefiklerinin bu savaşlar sonundaki zafer romantizmlerinin arka planı ve nasıl her türlü hukuksuzluğa hangi bahanelerle başvurduklarının herkesçe bilinen tarihi olayları kıyaslayarak, yapılan kirli işleri muhattaplarının yüzüne vurmayı başarabilecek bir film.Tabi muhattapları izlemeye değer bulurlarsa.Masumiyet ve mağduriyet diliyle çekilmiş ikinci dünya savaşı ve soğuk savaş temalı filmlere zıt bir film.Emekli CIA ajanları filmin senaryosunda yardımcı olmuşlar.'Bir istihbaratçı ancak ölünce emekli olur' sözünü de hesaba katarsak bu yalnızca ABDnin bize anlattıkları, kim bilir anlatılmayan ya da 'Anlatılamayan' neler vardır..Tavsiye Ederim..

Eklenme Tarihi 06 Eki 2010, saat 02.21
    ozkandwd
    ozkandwd

0 takipçi | Onun 33 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

film fena diildi sonu enteresandı uzun olmasına ragmen hiçte sıkıcı dılldı

Eklenme Tarihi 17 Ağu 2010, saat 19.06
    mydreams04
    mydreams04

0 takipçi | Onun 53 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Film çok ağır ilerliyor, istihbarat örgütlerinin yapısını irdeleyen filmlere özel ilgi duyanların dışındakilere pek heyecan sunduğu söylenemez. Bu açıdan çok spesifik bir film.. Ancak değişik bir havası olduğu da yadsınamaz. 7/10

Eklenme Tarihi 27 Tem 2010, saat 00.01
    Eski Üye
    Eski Üye

1 - Çok kötü

Robert De Nironun yapımcılığı ve yönetmenliğinin oyunculuğu kadar iyi olmadığını gösteren bir film olmuş.Bu tarz konuları işleyen filmleri çok sevdiğim halde bu film,konuyu o kadar silik yüzeysel ele almış ki izlerken bir an önce bitmesi için dua ediyorsunuz, hani ağır ilerlemesini geçtim(ağır olması çok problem değil benim için)filmde kayda değer bir şey olmuyor, hep kopuk kopuk işlenen birkaç basit olaydan ibaret bunaltıcı bir yapım çıkmış ortaya...Bir de kadroyu ve afişini görünce insan yanılıyor, bekliyordum ki Angelina Jolieyi bu işlerin içinde yer alan ajan tarzı bir rolde izleyeceğiz ama o kadar pasif bir yan rolde çıktı ki karşımıza...keza Robert De Niro da filmde 5 dakika bile gözükmüyor.tek Matt Damon odaklı bir yapım olmuş, onun da hiç konuşmayan ketum hali,koca gözlükleriyle somurtuk yüzü ve ağır hareketleri falan sinir bozucu bir karakter olarak karşımıza çıkıyor...Açıkçası bu kadar önemli bir senaryodan,böylesine iyi bir oyuncu kadrosu ile kötü bir film çıkarmak gerçekten şaşırtıcı.3,5 / 10

Eklenme Tarihi 01 Haz 2010, saat 12.18
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

7 takipçi | Onun 987 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

robert de nironun yönettiği iki film var.biri a bronx tale,diğeri de bu.ikisi de gayet güzel,kaliteli,büyük oyuncuya yakışan filmler.kendi açımdan a bronx tale daha fazla etkilemişti beni ama the good shepherd da kesinlikle buralarda da yazıldığı gibi ağır tempolu,sıkıcı,olaysız vs. bir film değil,aksine mükemmel oyuncu kadrosunun da sayesinde istediğini gayet net anlatabilen,belki görkemsiz,belki savaşsız mavaşsız ama de nironun ilk filminde de değindiği üzere genel hatlarıyla aile veya aidiyet gibi kavramları sorgulayan sakin,akıcı ve kaliteli bir film.matt damon bana göre kariyerinin sayılı performanslarından birini sergiliyor,harika bir oyunculuk dersi.yan rollerde de çok büyük isimler var,robert de niro olmasa belki de toplanması oldukça zor olurdu.zaman atlamalı kurgusu,dönem filmi kalıbına tamamen uyan görselliği ile filmin içine kolaylıkla girebilirsiniz.dediğim gibi sakin bir film bu,fazla heyecan beklemeyin,işte ciain kuruluşuymuş kesin olaylar vardır burada gibi düşünceler ile izlemeyin.sade ve akıcı,belki oldukça geri planda kalmış,pek beğenilmemiş,ama tek bir kusuru olmayan bir film usta oyuncu-yönetmen robert de nirodan.

Eklenme Tarihi 17 Mar 2010, saat 17.04
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

14 takipçi | Onun 788 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Sinematografik olarak kötü bir film denemez ama hayatımda izlediğim en sıkıcı filmdi kesinlikle ve bir o kadar da dağınık aynı zamanda.De Niro nun yönetmenliğe 13 yıl ara vermesi pek yaramamış kendisine.Para verip aldığım hiç bir filmde adetim olmadığı üzere bir süre sonra yemek eşliğinde izledim.Aslında yönetmen versiyonuna da bir şans vermek lazım.

Eklenme Tarihi 03 Mar 2010, saat 18.41
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

1 takipçi | Onun 248 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

film gerçek anlamıyla tam olarak açık bir şekilde yansıtılmasada genele yakın olarak bilgilenmemizi sağlıyor. oyunculuk açısından matt damon yeterince iyi oynamış film boyunca tek bir tebessüm bile yok karakterine yeterince bağlı kaldığını görebiliyoruz. izlenmesi için tavsiye edilir. 10/7

Eklenme Tarihi 09 Kas 2009, saat 00.00
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

0 takipçi | Onun 568 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

kaLiteLi bir yapim... biraz agir aksada tawsiye ederim izLeyin...

Eklenme Tarihi 05 Mar 2009, saat 00.22

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.