0 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |
Sırf Jude Lawın yakışıklı suratı için bile izlenir desem, çok mu yüzeysel görünmüş olurum? :) 8/10
Eklenme Tarihi 17 Tem 2010, saat 20.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 17 Tem 2010, saat 20.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 77 yorumunu gör |
Erkekler bence bu filmi izleyip gereken dersleri çıkartmalı :)
Eklenme Tarihi 21 Nis 2009, saat 21.50 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 590 yorumunu gör |
Jude olmasa belki de filmi BP de bile görmeyecektik. Sıradan Amerikan yaşantısının çarpık ilşkileri ve melenkoli. Yani izlemeseniz de olur. 10/6
Eklenme Tarihi 28 Mar 2009, saat 00.29 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 16 yorumunu gör |
Jude Law her zamanki gibi harika oynamış,sienna miller ayrı bir renk katmış.konu itibarıyla belki çok farklı olmayabilir ama bence her şeye rağmen güzeldi.baştan sona hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.iyi seyirler...
Eklenme Tarihi 15 Mar 2009, saat 01.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Çok kadın hiç kadındır oğlum yanlızlıktır sonun :) Türünün tek örneği bir film
Eklenme Tarihi 26 Ağu 2008, saat 13.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın
5 takipçi | Onun 351 yorumunu gör |
güzel bir senaryo ancak daha güzel işlenebilirmiş jude law ise alfie rolüne yakışmış harika olmasa da insanı sıkmayan bir film
Eklenme Tarihi 16 Tem 2008, saat 21.52 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |
ben sevemedim...soğuk ve samimeyetsiz bir filmmiş hissi verdi bana...ama soft bir film izlemek istersiniz izleyin bu arada bu film geçmişte 5 dalda oskar adayı olmuş bir filmin yeniden çevrimi.
Eklenme Tarihi 13 Nis 2008, saat 12.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 118 yorumunu gör |
Aslında film konusu açısından değişik ve güzeldi.Ama beni fazla çektiğini söyleyemeyeceğim.Yine de izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Eklenme Tarihi 23 Şub 2008, saat 14.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 123 yorumunu gör |
Jude Law ve verdiği mesaj birleşince iyi sayılabilecek bir film.. iyi seyirler../7
Eklenme Tarihi 12 Şub 2008, saat 12.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 65 yorumunu gör |
Her gencin beğeneceği bir film. Fakat evli ve çoluk çocuğa karışmış ve sakin bir hayat yaşamışsanız pek birşey ifade etmez. Özelliklede bütün bekar erkeklerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Senaryoda gerçektir.8/10
Eklenme Tarihi 31 Oca 2008, saat 23.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın