Umudunu Kaybetme
    •     18% - 71 kritik
    •     2% - 8 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    suadiyekartali
    suadiyekartali

0 takipçi | Onun 309 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

hayatın içinden sımsıcacık bir film... baba oğul döktürmüşler gerçekten... 10/8.8

Eklenme Tarihi 16 Mar 2011, saat 06.29
    kesmeseker7
    kesmeseker7

1 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

bu film insana yaşama nedeni veriyo,, bencee mükemmeldii....

Eklenme Tarihi 13 Şub 2011, saat 21.32
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Umudunu Kaybetme i gördünüz mü?
    michael-maze
    michael-maze

0 takipçi | Onun 15 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

gerçekten süper bir film baştan sona sıkılmadan izliyorsun acaba şimdi ne yapacak diye..10/9 sonu daha ihtişamlı bitebilirdi 1 puan oradan kırdım

Eklenme Tarihi 05 Şub 2011, saat 15.07
    areano
    areano

0 takipçi | Onun 78 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

gerçek hayattan uyarlama imiş.. güzel bir dram..8 puan verdim yani..

Eklenme Tarihi 02 Oca 2011, saat 16.42
    alicandemirtas58
    alicandemirtas58

0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Mükemmel ötesi bir film..

Eklenme Tarihi 29 Ara 2010, saat 02.11
    sema300
    sema300

0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

parasızlık, çaresizlik karşısında insanların ne denli duygulara sahip olabileceğini;bir çocuğun,çok sevdiğiniz birinin bazen sizi ayakta tutan en büyük etken olduğunu çok iyi anlatan bir film.gerçek bir hikayeden olması sebebiyle anlatmakla kalmamış göstermiş de olan filmdir kendileri.

Eklenme Tarihi 17 Kas 2010, saat 02.24
    nellyo33
    nellyo33

1 takipçi | Onun 125 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

çok motive edici bir film ayrıca çokta ders verici para kazanmanın ne kadar zor bişey olduğunu anlatmak bunlardan sadece bir tanesi diğer dersleri izlerken alın 10/10

Eklenme Tarihi 16 Eki 2010, saat 14.08
    Ghorkem
    Ghorkem

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Filmin sonundaki o tanıdık sesin -Sealın- filme bu kadar yakıştığını da yazamadan geçemeyeceğim

Eklenme Tarihi 24 Eyl 2010, saat 17.48
    hakanaymaz
    hakanaymaz

0 takipçi | Onun 7 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Bir film bu kadar mı güzel olur. İzlerken, yavaş yavaş eriyorsunuz, tükeniyorsunuz. Sonra bir anda yeniden doğuyorsunuz. Keşke şimdi bu filmi hiç izlememiş olsam, sonra izlesem. Sonra yeniden unutsam, tekrar izlesem. Burdan film arşivi yapanlara sesleniyorum. Bu filmi arşivinize almıyorsanız diğerlerini yakın gitsin. Filmi izleyecek erkeklere tavsiyem, önce tek başınıza izleyin. Sonra ailenizle birlikte izleyin. Olur da ilk defa ailenizle izleyecek olursanız, eşinizin sizi ağlarken görmememesi ve karizmayı çizdirmemeniz için gece izleyin ve ışıklar mutlaka kapalı olsun. Çevrenizde işsiz arkadaşlarınız varsa zorla izletin. Keşke Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel film gibi bişey yapsa ve bu filmi de o listeye alsa çocuklarımıza okullarda izletseler. Emin olun eğitim kalitesini artıracaktır. Gazeteler tabak, çanak promosyonu yapacağına bu filmi hediye etseler. Filmin senaryosu harika ve gerçek bir olaydan alınmış. Yeni favori yıldızım Will Smith. Harika bi oyunculuk çıkarmış. Oğlu da onun kadar muhteşem oynamış. Baba oğul dramı veren bi filmde gerçek baba oğulu oynatmak akıllıca bir iş. En beğendiğim sahneleri ise, mağara, düşen oyuncağın arkasından çocuğun bakışı, kan verme sahnesi ve işe alındığını öğrendiğinde adamın yüzündeki duygu. Bu kadar yazıyı yazmamın sebebi işgüzarın biri gelir de hiç güzel film değildi derse ondan etkilenmemeniz içindir. Son olarak filmi izleyeli bir hafta oldu ama kalıcı hoş kokulu bir parfüm gibi etkisi üzerimden çıkmadı.

Eklenme Tarihi 24 Ağu 2010, saat 09.45
    edmunddantes
    edmunddantes

0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

will aksıyon fılmlerıyle parladı sımdı dramda da ne kdr basarılı odlugunu gosterıyor hele ıs gorusmesıne gıttıgı sahne muthıstı hapısten yenı cıkmıs ustu boyalı ama genede adamı kandırrrdı

Eklenme Tarihi 23 Ağu 2010, saat 14.28

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.