Oyuncular:Jenny Runacre,
Nell Campbell,
Karl Johnson devamı
TürDram
Ülke İngiltere
Üyeler
3,012 Puanlama
Puanım :
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
Arkadaşlarının puanları gör ?
Özet ve Detaylar
İngiliz avangard yönetmen Derek Jarman tarafından 1977 yılında çekilen Jubilee’nin kolayca özetlenebilecek bir hikayesi yok. Kraliçe Elizabeth zamanda yolculuk yaparak 70’lerin İngiltere’sine gelme imkanı bulur ve yeraltı gruplarıyla iletişime geçer diye özetleyebiliriz belki de.
70’lerin punk kültüründen ilham alan yapım, punk hareketinin önemli isimlerine de kamera önünde yer veriyor. Yavaş yavaş bir alt türe dönüşen 'punk sinemasının' en önemli çalışmaları arasında kabul edilen yapımın müzikleri, ambient müziğin mucidi Brian Eno’ya ait.
Jarman, kraliyet 'ağırlığı' ile punk çiğliğinin tuhaf ve sıradışı buluşmasını ortaya koyuyor.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır. Gizlilik sözleşmesini oku.