Ada

35 kritik
10 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
potasyum
2 takipçi |
Onun 464 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Teknoloji sınırlarını zorladıkça insanlarında aynı eksende nasıl sınırlarını zorladığını güzelce göstermiş.Bu filmi izlemek için neden bu kadar bekledim diye hayıflandım kendi kendime.Konusu,kurgusu ile süper bir bilim kurgu filmi.
Eklenme Tarihi 21 Mar 2012, saat 22.26
kemerlee
7 takipçi |
Onun 626 yorumunu gör
3.5 - İyi
İnsanların ne giyeceğini ne yiyeceğini ne düşüneceğini söyliyen Fahrenheit 451 yada THX 1138 tarzı bir geleceği resmederek başladı film, sonra bir dönüşle buranın bir klon fabrikası olduğunu ve herşeyi sorgulayan Lincolnün sevdiği kadını kurtarması için girdiği mücadeleyi ve macerayı görüyoruzki ilk bir saati oldukça başarılıydı ama Michael Bayin artık klasikleşmiş içi boş ve abartılı aksiyon sahneleri birdolu klişenin eklenmesi ve akılalmaz durumlardan klonların kurtulmasıyla tüm ilk saatteki derinliği götürüyor.Klonların yaptığı saçma sapan bir plan ve kötü sonlada sıradan bir gişe filminden öteye gidemiyor film.
Eklenme Tarihi 05 Tem 2011, saat 17.14
Ada i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
real-boy40
Onun 98 yorumunu gör
4 - Çok iyi
belkide ileride olabilecek insan klonlanmasını konu edinen bu yapım sizi baştan sonuna kadar koltuğunuza çiviliyecektir,aksiyon ve bilimkurgu fırtınasına hazır olun...10/8,5
Eklenme Tarihi 09 Şub 2011, saat 18.12
lieblingg
Onun 13 yorumunu gör
4 - Çok iyi
baştan sona aksiyon dolu mükemmel bir film.. gözlerinizi bir dakika olsun ekrandan ayıramayacaksınız kesinlikle izleyin derim...
Eklenme Tarihi 23 Oca 2011, saat 20.10
filmhastası
10 takipçi |
Onun 690 yorumunu gör
4 - Çok iyi
kesinlikle aksiyonla bilimkurguyu çok iyi birleştiren bir yapım helede o yıllarda. tafsiye ederim 10/9
Eklenme Tarihi 22 Oca 2011, saat 12.52
karakartaltevfik
Onun 182 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Sürekleyici ve etkili bir bilimkurgu The İsland.Klonlama gerçeğini bize yeniden sorgulamamızı sağlayan bir yapım.Acaba ileride klonlama yapılacaksa yasal olacak mıdır ? Ya da klonlama ne kadar etiktir ? Bu gibi soruları bu yapımda daha çok sorguluyorsunuz.Ben The İsland a 10 puan üzerinden 8.5 puan veriyorum.İzlemeyenlere ise önerebileceğim bir yapım The İsland.
Eklenme Tarihi 21 Oca 2011, saat 22.42
soressasor
2 takipçi |
Onun 67 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Çok gerçekçi bir bilim kurgu izleyeceğimi sanmamıştım. Çok harika bir flim, şiddetle tavsiye ederim.Konu akışını ve fragmanını izlemeden izleyin daha keyif alacaksınız.
Eklenme Tarihi 17 Eyl 2010, saat 08.04
Fatih Günes
4 takipçi |
Onun 407 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Göz kamaştırıcı bir aksiyon.
Eklenme Tarihi 17 Ağu 2010, saat 00.09
adedvet
Onun 70 yorumunu gör
4 - Çok iyi
İzledikten sonra siteye üye oldum ve yorum yazdım. Umarım herhangi biri bu yorumu okuyup bu filmi izler. Filmin bende yarattığı duyguyu galiba bu cümle anlatıyor. İnsana insan olduğunu hatırlatan bir film. Scarlette hayran olmam belki dahada fazla etkilenmeme neden olmus olabilir ama inanın mükemmel bir film. Sadece aksiyon sahneleri biraz daha abartısız olabilirdi ama filmin sonu hataları görmezden gelmeniz için fazlasıyla yeterli.
Eklenme Tarihi 01 Tem 2010, saat 17.36
Eski Üye
4 - Çok iyi
Öncelikle filmin yönetmeni Michael Bay´den bahsetmek gerekir.Her ne kadar ukala sinema eleştirmenlerinin kötülediği bir yönetmen olsa da;The Rock ? Armageddon ? Pearl Harbor gibi filmlerin yaratıcısı olan adam? bu filmi ile iyice gözümde büyüdü.Gerçekten harika filmlere imza atmaya devam ediyor...The Island filmi de ufak tefek hataları dışında mükemmel bir filmdi.Özelikle senaryosu gayet ilgi çekici ;insan kopyalama ve kopyalanan klonların durumu? ölümsüzlük olgusu? bilimin gidebileeceği uç noktalar ve gelecekte yaşanması muhtemel olaylar çok güzel ele alınmış.Filmin giriş bölümleri mükemmeldi? herşey çok güzel tasarlanıp yaratılmış. Filmin kurgusu da gayet sağlamdı? ara ara yapılan ince espriler güzeldi...Ama filmin en büyük eksisi ise;ortasına doğru bir bilimkurgu-gerilim-gizem filmi olmaktan çıkıp aksiyon-macera halini almasıydı...İşte bu noktada mantık sınırlarını zorlayan'abartılı görsel efektlerle donatılmış aksiyon sahneleri filmin o an cazibesini alıp götürdü...keşke bu tarz sahneler olmasaydı da? ilk bölümdeki havayı bir şekilde sürdürselerdi... ya da bu aksiyon sahneleri bu kadar çok ve abartılı olmasaydı film çok daha kaliteli bir hal alabilirdi...Scarlett Johansson´a ise diyecek kelime bulamıyorum? zaten şahsen yıllardır en beğendiğim 2-3 bayan oyuncudan biri.Bu genç yaşında nice kaliteli filmlerde yer aldı? bu da onlardan biri olmuş.Ayrıca Scarlett´in tüm filmleri arasında en güzel halleri bu filmdeydi bence? bu kıza büyülenmemek elde değil!Filmin genel oyuncu kadrosunda zaten 4-5 tane kaliteli oyuncu vardı ve performansları üst düzeydeydi yine...Evet yorumu uzun tuttum ama bu film gerçekten bunu hak ediyor...Kısacası film, favori listeme girmiştir...muhakkak herkesin gerçekten izlemesi gereken yapımlardan biri olduğunu düşünüyorum (özellikle bilimkurgu - gizem filmlerinden hoşlananların)8'5 / 10(abartılı aksiyon sahneleri yerine o bölümler daha etkili işlenseydi 9'5 puanı hak ederdi)
Eklenme Tarihi 23 Mar 2010, saat 19.50
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?