Fedakar Kız
    •     68% - 17 kritik
    •     24% - 6 kritik
    •     8% - 2 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    Mustafa Durmuş
    Mustafa Durmuş

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

2 - İyi değil

eeee filmin sonunda kız orda kaldı ve sonra ??? kusura bakmayın ama ben anlamadım anlatacak biri varsa sevinirim :))))

Eklenme Tarihi 07 Kas 2011, saat 03.04
    cherie2389
    cherie2389

1 takipçi | Onun 41 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

garip bi film.. kim ki duk gene tuhaf birşeyler anlatmış.ve dinlemeden izlemeden duramıyor insan.

Eklenme Tarihi 30 Ara 2009, saat 11.31
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Fedakar Kız i gördünüz mü?
    erzincansporlu
    erzincansporlu

0 takipçi | Onun 308 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Ben bu filmi askerde izlemistim :) Ancak beğenmemistim... Konu farklı değil artı oyunculuklar da çok iyi değil gibi gelmisti bana. Bence bu puanı haketmiyor. 6 olmalı. Tabi bu benim görüsüm.

Eklenme Tarihi 09 Mar 2009, saat 14.06
    catwoman-2
    catwoman-2

22 takipçi | Onun 134 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

bu film dehşet bişey yaa.bayılıyorum.kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum.her izlediğimde etkilenirim.tebrikler...

Eklenme Tarihi 13 Oca 2009, saat 00.37
    sugarly-2
    sugarly-2

1 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

duyguların harika işlendiği kim ki duk efsanelerinden biri daha..

Eklenme Tarihi 16 Ara 2008, saat 17.51
    happyface
    happyface

0 takipçi | Onun 196 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Kim Ki-Duk filmlerini beğenen biri olarak, bu sitede ve başka sitelerde araştırıp izlemeye karar verdim filmi.Film tüm Kim Ki-Duk filmlerinden çok da farklı bir konsept içermiyor.Şiddet yine dikkatimizi çekecek oranda işlenmiş; fakat insanı iğrendirmiyor. Başrol oyuncusu genç kız gerçekten iyi bir performans sergilemiş. Konu çok etkileyici, işlenişi de bir hayli sarsıcı ve çarpıcı olmuş.Tam Kim Ki-Duktan beklenecek bir film yani. Fakat bence en iyi filmi değil. Yine de en sarsıcı ve çarpıcı filmlerinin arasına gururla girer :)7/10

Eklenme Tarihi 12 Kas 2008, saat 23.28
    sebitusgen
    sebitusgen

0 takipçi | Onun 32 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

filmi kim ki duk içn izlemiştm.kızın taşlı yolu aşıp,çamura saplanması çok iyiydi. g.koreli kızlara bayıldm. çok doğallar.

Eklenme Tarihi 09 Mar 2008, saat 23.18
    erdemmarasli
    erdemmarasli

1 takipçi | Onun 130 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Filmleri genelde yönetmen üzerinden takip etmeye çalışıyorum. Fedakar kız izlediğim ilk Kim Ki Duk filmi. Film farklı konusuyla dikkat çekiyor. Her şey güzel ama yönetmen sanki sonunu getirmekte zorlanmış ve bir yerden sonra bırakmış gibi. Ben açıkcası daha orjinal bir final beklerdim. Yinede yönetmenin diğer filmlerini izleyeceğim...

Eklenme Tarihi 12 Oca 2008, saat 20.41
    delicewatt
    delicewatt

1 takipçi | Onun 245 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

kim ki duk filmleri için bir nebze de olsa geç kaldığımı biliyordum ama seyircinin favori filmleri arasına girmeyi pek de başaramamış samaria’yı izleyince bunu çok daha iyi anladım. en az samaria kadar iyi filmler izleyeceğimi bilmek, yönetmeni takip etmem için bir neden daha var artık.

Eklenme Tarihi 02 Ara 2007, saat 20.15

0 takipçi | Onun 7 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Fedakar Kız bir Kim Ki-Duk filmi olarak Zaman kadar etkileyici ve seyirciyi içine çeken bir film değil bence; ama filmin çok katmanlı yapısı, yönetmenin simgesel bir anlatım biçimi kullanmadaki zekası ve anlatmaya herkesin cesaret edemeyeceği bir konuyu olduğu gibi, seyirciye hoş görünme kaygısı taşımadan, bu kadar cesur anlatabilmesi taktire şayan.Özellikle müşterileri ayarlayan Yeo-Jin'in 'Asıl sıkıntıyı çeken sensin.' dediği arkadaşı Jae-Young'a karşı kendini borçlu hissederek sanki bir bedeli öder gibi erkeklerle beraber olarak onlara paralarını geri vermesi etkileyici.Dedektif babanın hep şiddet ve acımasızlıkla ilgili bir işe sahipken kızına olan şefkati,onu üzmekten korkması bir yandan da kızıyla birlikte olan adamlara karşı olan şiddet dolu , acımasız tavrı toplumsal maskemizle asıl biz arasındaki çelişkiyi ortaya koyan güzel bir ironi.İki küçük kızın sadece uçak bileti almak amacıyla böyle karanlık bir yol seçmeleri, bu seçimin arkasında yatan asıl sebeplerin filmde işlenmeyişi senaryonun eksik yanı bence.Arabanın çamura saplanışı ve kızın arabayı kurtarmaya çabalamasıyla onun daha da çamura batması ve kızın oradaki yalnızlığı ne kadar karamsar bir tablo çizse de hayatın acımasızlığını anlatması bakımından çok başarılı.

Eklenme Tarihi 03 Eki 2007, saat 21.23

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.