0 takipçi | Onun 52 yorumunu gör |
0 takipçi | Onun 52 yorumunu gör |
son yılların güzel filmlerinden bir tanesi
Eklenme Tarihi 10 Mar 2011, saat 22.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |
Uzun yoruma gerek yok. Frank Miller var Robert Rodriguez var. Film mükemmel herşey mükemmel şiddetle öneririm 10/10
Eklenme Tarihi 30 Oca 2011, saat 05.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 14 yorumunu gör |
Bir filmi birkaç kez izlemekten ise yeni filmler keşfetmeyi tercih eden biri olmama rağmen tekrar tekrar izlediğim yegane film budur.Siyah beyaz olmasıyla kanlı sahnelerde seyirciyi kendinden soğutmamayı da başarmış , 2. sini merakla bekliyorum
Eklenme Tarihi 15 Oca 2011, saat 13.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |
Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!!! (yok böyle bir film)
Eklenme Tarihi 01 Ara 2010, saat 01.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
diyaloglar roman tadında ve çok güzel..filmin siyah-beyaz olması ön yargı uyandırıyor ancak izlenmeli..10/8
Eklenme Tarihi 20 Kas 2010, saat 01.32 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 69 yorumunu gör |
Kesinlikle birden fazla kez izlenmesi gereken bir film.
Eklenme Tarihi 18 Kas 2010, saat 22.59 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 46 yorumunu gör |
konusu pek belli degıl oradan buraya atlıyor ama kesınlıkle gorsel bır sov var .. bu tur fılmlerı seven arkadaslara kesınlıkle tavsıye ederım .. oyuncu kadrosu mukemmel .. bruce w. her zaman kı .en cok ılgımı ceken oyuncu oldu .. ben 9 verdım .. sıkılmadan ızledım ...
Eklenme Tarihi 09 Kas 2010, saat 20.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |
indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
Eklenme Tarihi 02 Kas 2010, saat 10.55 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
böylesine bir görsellik beni inanılmaz şaşırttı doğrusu...ölmeye değer,öldürmeye değer,cehenneme gitmeye bile değer ...amendaha ne denilebilirki 10/10
Eklenme Tarihi 23 Eki 2010, saat 03.24 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Siyah - beyaz görüntü ne kadar çok yakışmış filmin konusuna ve çekim açılarına :D Birbiriyle alakalı geçişler ve karakter anlatımları karikaydı :))Kesinlikle tavsiye ederim 10 / 10
Eklenme Tarihi 12 Eki 2010, saat 23.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın