A Scanner Darkly
    •     30% - 12 kritik
    •     23% - 9 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    omer saglam
    omer saglam

0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |

3 - Fena değil

arkadaşlar buradaki eleştrilere bakıp gaza gelmeyin sakın.film değişik bir yöntemle çekilmiş ama film çok sıkıcı.hiç bir aksiyon,sürükleyicilik göremedim.45 dakka zor dayandım ve kapadım filmi

Eklenme Tarihi 20 Tem 2011, saat 09.00
    nskmourinho
    nskmourinho

3 takipçi | Onun 1003 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

harika bir film.uyusturucu ve bagımlılık üzerine yumruk gibi bir eser.reeves in en iyi oyunculuklarından 8/10

Eklenme Tarihi 02 Haz 2009, saat 21.28
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    A Scanner Darkly i gördünüz mü?
    zgrklc
    zgrklc

1 takipçi | Onun 132 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

ıc bunaltıcı bir fılmkı amac ta olsa gerek.bazı durumlarda yonetmen beynımızın farklı yerlrıne hıtap etmeye calısır.bazı beyınler statık hazlara sahıp olduklarından farklı yerlerı korelmıstır.bu fılm ıyıydı kısaca anlayabılene

Eklenme Tarihi 01 Kas 2008, saat 18.44
    basakbilgi
    basakbilgi

9 takipçi | Onun 354 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Tam beklediğim gibi gibi çıktı; süper ve über bir film... Tapındığım aykırı yazar Philip K. Dick ve aykırı yönetmen Richard Linklater biraraya gelince daha azını beklemek yanlış olurdu zaten. Sinematografisinden oyunculuğa, alt-metninden kurgusuna kadar her bir unsuruyla mükemmel bir yapıt. Sinemayı eğlencelik çerez değil de hayatı ve gerçekliği sorgulama platformu olarak görüyorsanız mutlaka izleyiniz, izletiniz efendim...

Eklenme Tarihi 22 Mar 2008, saat 20.29
    vedek-2
    vedek-2

1 takipçi | Onun 63 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Film öncelikle mükemmel çekim tekniğiyle dikkatimi çekmişti. Açıkçası izlerken biraz sıkıldım ama kötü bir film değil kesinlikle. Filmin alışık olmadığımız bir tarzda yani bir çok anlamda "farklı" olması (olayların gidişatındaki durağanlık, karmaşık gibi görünen ama özünde basit ve garip bir senaryoya sahip oluşu, filmin konusuyla alakası olmayan sahneler ve boş gibi görünen diyaloglar, -ki bu saydıklarım birer eksi değil, vs.) nedeniyle filmi hiçte merak ve heyecan içinde izlemedim. Film benim damağımda yabancı bir tat bıraktı. İzleyiciyi filme odaklayabilmek için konuyu daha ilgi çekici kılabilirlerdi. Olaylar düz bir çizgi misali değilde, inişli çıkışlı yani daha çarpıtıcı bir şekilde yansıtılabilirdi. Bu film için iyi ya da kötü diyemem. İzlerken aldığım tat 6 puana tekabül ettiğinden 6 puanı hak ettiğini düşünüyorum. Birde filmin sonu daha iyi olabilirdi. Yani bir "son" havası vermedi hiç. Şunu da belirteyim ki ikinci bir kez izlenebilecek bir film değil.

Eklenme Tarihi 17 Oca 2008, saat 19.22
    beyonce007
    beyonce007

7 takipçi | Onun 658 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

film çok fena değil zaten konusu harika. sadece işlenişi zayıf kalmış sonunu daha şok edici yapabilirlerdi. 10/5

Eklenme Tarihi 09 Oca 2008, saat 10.49
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

0 takipçi | Onun 152 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Filmin konusu başlarda iyi ve akıcı olmasına rağmen sonlara doğru biraz can sıkıcı olmaya başladı.Filmin çekim teknikleri ise bence çok iyiydi.Bu tarz çekilmiş pek fazla film bulamazsınız.Boş vaktiniz varsa izleyin.

Eklenme Tarihi 18 Ara 2007, saat 11.31
    matakatar
    matakatar

0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

olumsuz yorumlar üzerine izlenilebilecek bi film oldugunu kesinlikle söyleye bilirim.. tabi bakis acisi ve konusu uyusturucu olunca bazılarının can sıkıntısı olabilir

Eklenme Tarihi 04 Eyl 2007, saat 23.24
    muhammed-yilmaz
    muhammed-yilmaz

0 takipçi | Onun 52 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

filmin farklı çekim tekniği entersan arada gerçek keanu ı görmek istiyoruz ama yok, konu olarak acayip bir konusu var ben biraz saçma buldum. filmin sonu ço knet değil sanki. idare eder keanu için izlenir

Eklenme Tarihi 25 Tem 2007, saat 20.01
    topak1983
    topak1983

14 takipçi | Onun 76 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

bu fılm zamn kaybından başka bırsey değil yarı anımasyon yapmıslar saçmalık dolu

Eklenme Tarihi 08 Nis 2007, saat 21.04

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.