Hesabım
    Hiç Korkmuyorum
    Hiç Korkmuyorum
    20 Ağustos 2004 Sinemada | 1s 42dk | Dram, Gerilim
    Yönetmen Gabriele Salvatores
    |
    Senarist Niccolò Ammaniti, Francesca Marciano
    Oyuncular: Giuseppe Cristiano, Aitana Sánchez-Gijón, Dino Abbrescia
    Orijinal adı Io non ho paura
    Üyeler
    3,7 50 Puanlama, 32 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    1970’li yıllardayız. On yaşındaki Michele, İtalya’nın güneyindeki küçük bir kasabada masumiyet dolu bir hayatı yaşamaktadır. Arkadaşlarıyla birbirlerini korkutma oyunu oynarken bir kuyunun dibinde hiç görmemesi gereken bir sırla karşılaşır ve masumiyetten oluşan hayatı değişiverir:

    Kuyunun dibinde zemine zincirlenmiş bir şekilde Filippo vardır. Michele kasabanın belalısı Felice’yi olay mahallinde gördüğünde kötü bir şeyler olduğunu hisseder. En yakın arkadaşına gördüklerini anlattığında, ailesinin olaydan haberdar olması ve ondan herşeyi unutmasını istemesi, küçük çocuğun hayata bakışını sonsuza dek değiştirecektir.

    Oscar ödüllü Akdeniz’in yönetmeni Gabriele Salvatores’in bu son filmi, 2003’ün Berlin Film Festivali seçkisinde de yer alıyordu.

    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    bluevelve
    bluevelve

    Takipçi 115 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bir gabriele salvatores filmi.Aşağıdaki ise; filme dair şahsıma ait yorumdur.Masumiyet, vicdan ve sevgiye dairÖncelikle okuyucu, yazının kimi kısımlarında son derece duygusal histeriye sebebiyet verecek argümanlar ile karşılaşacağı bilinciyle karar vermelidir, bu yazığı okuyup okumayacağına. Her film insanı duygusal yönden savurmaz sağa sola ya da işkence edercesine insanın en savunmasız yönü olan vicdanına oynamaz. ...
    Devamını oku
    odinhan
    odinhan

    Takipçi 1.029 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Başarılı bir İtalyan sineması örneği..Tabii ki hayat güzeldir ile karşılaştırılabilecek ölçüde değil ama küçük oyuncuları,doğadan etkileyici görüntülerle dolu sahneleriyle bezenmiş kaliteli bir drama.10/8
    esat-ozcan
    esat-ozcan

    Takipçi 260 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    26 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    Hayatı tanımayan iki çocuğun yakınlaşması çok klişeleşmiş gibi görünse de bu yakınlaşmanın diğerlerinden farklı olduğunu görebiliriz.Filippo'nun hiçbir şeyden habersiz kendini ölü sanması ve Michele'in en sevdiklerinin tutumu karşısında hayal kırıklığına uğraması çok sade ve samimi bir dille anlatılıyor.
    verbalkint92
    verbalkint92

    Takipçi 177 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    21 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    cok hoş cok samimi bir film.olusturulan atmosfer her yanıyla göz dolduruyor.ben filmin sonuna değinmek istiyorum.yönetmen bizi sonuna kadar empatiye zorluyor.bütün bu olanlar sizin de basınıza gelebilir,ailenin tv de gösterdiği tepkiler siz de basınıza geldiğinde belki daha fazlasını verebilirsiniz. hakikaten filmin sonunda buna şahit oluyorsunuz baba karakterinin cektiği acıları izlerken.cocugun gerek ailesiyle gerek ...
    Devamını oku

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İtalya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2003
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil İtalyanca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2003, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2003.

    Yorumlar

    Back to Top