Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi
    •     35% - 275 kritik
    •     3% - 27 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    potasyum
    potasyum

2 takipçi | Onun 464 yorumunu gör |

5 - Başyapıt

Yillar sonra ilk defa Forrest Gump tadinda ve insanin içini tatli bir acitan film izledim.Bu film bir basyapittir,ister senaryosuyla deyin ister oyunculuklariyla.Bazi sahnelerde tokat gibi çarpti,Daisy'nin piyanonun basinda Benjamin'i buldugu sahne,hele hele bebek Benjamin kucagindayken Daisy'nin:'Ve ben kim oldugumu bildigini anladim,daha sonra uykuya dalar gibi gözlerini kapadi'sözleri içimizi acitti.Özetle at nali gibi çarpti beni.

Eklenme Tarihi 21 Mar 2012, saat 21.54
    Idil Ayhan
    Idil Ayhan

1 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |

4.5 - Muhteşem

gittigime kesinlikle pisman degilim.çok güzel bir filmdi.tavsiye edilir.

Eklenme Tarihi 25 Kas 2011, saat 18.47
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi i gördünüz mü?
    mydreams04
    mydreams04

0 takipçi | Onun 53 yorumunu gör |

4.5 - Muhteşem

David Fincher nasil bir dahi oldugunu bir kez daha gösterdi. Bu film kadar özel çok az film vardir.. Iyi ki var böyle güzel yapimlar..

Eklenme Tarihi 13 Ağu 2011, saat 19.11
    kemerlee
    kemerlee

7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |

3.5 - İyi

Forrest Gumpın senaristinin 15 sene önceki başarısını tekrarlamak için baya fazla Forrest gumpın dinamiklerini ve işleyişi kullandığı Usta yönetmen David Fincherın filmin ilginç hikayesini yeterli şekilde anlatamaması yada altını dolduramaması nedeniyle bayağı yüzeysel kalan Blanchete doğru düzgün bir sahne bile vermeyen(Blanchetin üstün oyunculuğundan yararlanmıcaksanız yeni yetme güzel bir aktrist koyarsın) izlet unut tarzı bir sinema deneyimi. David Fincher gibi bir ustadan Dövüş Kulubü gibi sinema tarihinin en büyük başyapıtlarından birini çıkardıktan sonra sinemasında baya bir düşüş var panik odası çok basit bir gerilimdi, Zodiac iyi bir biyografiydi ama 3 sene sonra adını bile eden kalmadı, Button çok yüzeyseldi, sosyal ağ hiç bir özelliği olmayan basit bir biyografiydi, ejderha dövmeli kıızı daha bir sene önce seğretmişken ne verebilirki Fincher, bence biraz geriye çekilmeli ve önüne gelen projeyi almak yerine eski yaratıcılığını geri kazanmalı.

Eklenme Tarihi 12 Tem 2011, saat 16.26
    kalenderseyirci
    kalenderseyirci

1 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

tek kelime ile mükemmel ve duyguyu çok iyi aktaran bir film . oyuncular sanki rolü oynamamışlar , yaşamışlar adeta . 1010

Eklenme Tarihi 06 Şub 2011, saat 01.37
    aktas4161
    aktas4161

1 takipçi | Onun 25 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

şimdiye kadar izlediğim romantik filmlerden en iyisi harika bir film kesin izlenmesi gerekir 10/10

Eklenme Tarihi 04 Şub 2011, saat 19.17
    felixsis
    felixsis

1 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

tek kelimeyle müthiş bir film...oyunculuk müthiş,senaryo müthiş...

Eklenme Tarihi 28 Oca 2011, saat 22.34
    milagros126
    milagros126

0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Aranızda bu filmi hala izlemeyen var mı sanmıyorum bu film mükemmel değil kusursuz değil ilerde muazzam var onu geçip sağa dönüyorsun orda :D brad in en iyi filmi bence ...izlemeyenler hala ne duruyorsunuz ...

Eklenme Tarihi 27 Oca 2011, saat 11.30
    lorenzo-matterhorn
    lorenzo-matterhorn

2 takipçi | Onun 27 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Küçücük bir zaman biriminin nelere yol açabilicegini bir sahnede en iyi şekilde görebiliceksiniz.. buna dayanarak hayatınızdaki en küçük durumun ne kadar önemsenmesi gerektigine derinden inanıcaksınız.. siz yaşlanırken aşkınızın gençleşmesi.. ve çocukluguna dogru attıgı o adımları.. her gençleşmesinde unutkanlık durumunun başlaması.. yürümeyi bırakması.. hatta konuşmayı unutması.. bir bebekken ellerinizde uyuyarak yaşama veda etmesi.. hayattaki en büyük içtenlik.. mutlaka izleyin.. 10/10

Eklenme Tarihi 25 Oca 2011, saat 04.34
    suadiyekartali
    suadiyekartali

0 takipçi | Onun 357 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Eğer Milyoner filmi olmasaydı heralde o sene oscarı alırdı diye düşünüyorum...çok uzun bir film olmasına rağmen gerçekten beni hiç sıkmadı kesinlikle izlenmeli 10/9

Eklenme Tarihi 13 Oca 2011, saat 04.31

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.