0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |
tüm serisi süper gerçekten.helal olsun.
Eklenme Tarihi 28 Kas 2010, saat 13.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |
tüm serisi süper gerçekten.helal olsun.
Eklenme Tarihi 28 Kas 2010, saat 13.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
İnsanı, lunapark eğlencesinden soğuturlar!
Eklenme Tarihi 14 Kas 2010, saat 03.22 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 98 yorumunu gör |
Son durak gerçekten diğer filmlerin aksine hep aynı çizgide hiç sıkmıyor ve akıcı 10/8
Eklenme Tarihi 25 Eyl 2010, saat 12.55 Kurallara uymuyor ise tıklayın
14 takipçi | Onun 805 yorumunu gör |
İlk iki film kadar güzeldi hatta onları aratmayacak derecede bir kaliteye sahipti...
Eklenme Tarihi 27 Haz 2010, saat 14.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |
fil çok güzeldi diğerlerini izlemedim fakat güzeldi
Eklenme Tarihi 05 Mar 2010, saat 19.49 Kurallara uymuyor ise tıklayın
23 takipçi | Onun 804 yorumunu gör |
seride 1.yi ve bunu izledim ...bence güzeldi fena sayılmazdı...ama ne bileyim eksik çok şey vardı ve çok şey oldu bitiye gelmiş...6 verdim...
Eklenme Tarihi 25 Şub 2010, saat 14.27 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 32 yorumunu gör |
Bazı arkadaşlara katılmıyorum,serinin en kötü film i diye birşey olamaz çünki film in herhangi bir konusu yok,diğer film lerle aynı hep çeşitli ölüm şekilleri var,G Ö R S E L açıdan da serinin en iyi filmi. 8/10 Saygılar.
Eklenme Tarihi 27 Eyl 2009, saat 17.57 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 35 yorumunu gör |
ben zaten lunaparklara mesafeli bir insanım ama arkadaş o nasıl bir hız treni ya. o nasıl ölme biçimi? artık binesim varsa da binmiyorum bu seriyi izleyin arkadaşlar
Eklenme Tarihi 08 Eyl 2009, saat 14.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 155 yorumunu gör |
kötü değil. ama iyi de diyemicem. olay sonuçta aynı yani farklı bir şey yok. ir de kurgu kötü iki kişi var nereye gitseler orda birinin öldüğünü görüyolar sonra hiçbir şey olmamış gibi evlerine gidiyolar sonra yine aynı yine aynı daha sonra zaten film bitiyo.
Eklenme Tarihi 05 Eyl 2009, saat 13.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 213 yorumunu gör |
Aslında fılmın her sanıyesını bılmenıze ragmen olumlerı merak edıyorsunuz.kı ben sonuna kadar ızledım.en buyuk heyecan olumlerde kullanılan teknolojı ve fılmde bır suru nedenden olumlerın meydana gelısı..tabıkı 1-2 ıyıydı ama devam fılmı kendını bıraz yenılemelı senaryo degısık olabılırdı ..bu seferde çok bılmıs yorumcular son durak serısıyle alakası yok mu dıyecekler??bence fılmın eksıgı 1-2. fılme sırtını dayaması ..oysakı tek basına cok ıyı fılm..tek eksık dıyaloglar doldurulmamıs..butunluk yok.sadece olumlerı ızlıyoz..yanı konsept hatalı.7 verdım.cunku basarılı iş çıkmış...4. fılm cıktı onuda ızlerım.
Eklenme Tarihi 19 Ağu 2009, saat 02.49 Kurallara uymuyor ise tıklayın