1 takipçi | Onun 477 yorumunu gör |
1 takipçi | Onun 477 yorumunu gör |
izlerken kesinlikle güleceginiz bir film verilen mücadele izlenmeye deger 3,5/5
Eklenme Tarihi 08 Mar 2012, saat 20.02 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 27 yorumunu gör |
adam sandler komedi denildiginde ilk sırada gelir heleki orjinal sesinden izlenilmelidir zaten sesi yeter :) izledigim en iyi amerikan futbolunu içinde barındıran komedininde serpiltildigi harika bir filmdir :) mutlaka izleyin. 10/10
Eklenme Tarihi 25 Oca 2011, saat 02.56 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 98 yorumunu gör |
gerçekten çok eğlenceli ve komik bir filmdi,hoş vakitler geçireceğinizden eminim 10/8
Eklenme Tarihi 05 Oca 2011, saat 14.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 126 yorumunu gör |
bence adam sandler ın en iyi filmi acayip keyifli bir film hiçbir saniyesinden pişman olmazsınız9boşver dostum okumak beyazlara göredir :)
Eklenme Tarihi 16 Eyl 2010, saat 21.44 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 987 yorumunu gör |
baştan sona klişeler yağmurundan oluşsa da yine de belli ölçüde eğlendirici,kendini izleten bir film.eğlenmek ile kastettiğim şey kahkahalarla gülmek falan değil,sadece iki üç sahnede biraz güldürüyor zaten,ama kesinlikle sürükleyici.daha önceden ve bu filmden sonra da işlenmiş genel bir konu var zaten ortada,ama göze batmadan rahatsız etmeden akıcılığını tutturabiliyor.çok da uzun sürmüyor,ne eksik ne fazla bir film çekilmiş.adam sandler başrolde ama filmin genelinde ondan ziyade diğer tüm yan karakterler,yani mahkumlar,daha fazla ön planda,herkese rolü verilmiş kısacası öyle geçiştirilme gibi şeyler hissetmedim.başı sonu belli bunu tekrar belirtmeye gerek yok sanırım,ama bazen böyle filmler de,özellikle eğlenceliyse kendini sıkmadan izletebilir.bir de amerikan futbolu sevenler daha ayrı memnun kalacaktır.yönetmen peter segal önceki işlerindeki gibi seyircinin beğenisini kazanmayı başarıyor hakkını vermek lazım.tercih edilebilir,pişman edeceğini sanmıyorum,ben olmadım.
Eklenme Tarihi 14 Eyl 2010, saat 21.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 117 yorumunu gör |
müthiş eğlenceli bir film bence izleyin ve gülün .. :D 9/10
Eklenme Tarihi 16 Ağu 2010, saat 22.53 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
gülünecek pek fazla birşey yoktu. filmin başından sonu belliydi zaten. beklediğim gibi çıkmadı
Eklenme Tarihi 31 Tem 2010, saat 23.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 253 yorumunu gör |
Adam Sandlera çok gülen biri oalrak bu filmi Adam Sandler filmleri arasında en az komik olan filmiydi.
Eklenme Tarihi 25 Mar 2010, saat 03.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |
Bana göre en iyi Sandler filmi...
Eklenme Tarihi 05 Ara 2009, saat 00.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 333 yorumunu gör |
Bu filmi kesinlikle kaçırmayın.Bakmayın olumsuz yorumlara,çok keyifli bir film.
Eklenme Tarihi 18 Tem 2009, saat 16.08 Kurallara uymuyor ise tıklayın