0 takipçi | Onun 20 yorumunu gör |
Oldukça güzel bir film. mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Polisiye türünün iyi yapımlarından 10/7
Eklenme Tarihi 10 Mar 2011, saat 14.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 20 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 10 Mar 2011, saat 14.06 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
polisiye filmlere farklı bir bakış açısı getiren,aksiyon dolu bir film izlenmeli..10/8
Eklenme Tarihi 10 Oca 2011, saat 23.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
23 takipçi | Onun 2089 yorumunu gör |
Kendini seyrettiren bir polisiye-aksiyon filmiydi...
Eklenme Tarihi 15 Kas 2010, saat 16.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 644 yorumunu gör |
K. Reeves en sevdiğim aktörlerden ancak maalesef oynayacağı filmleri seçmek konusnda çok başarısız. Sürekli sıradan, vasat filmlerde oynayıp duruyor. Buda o filmlerden biri. Hollywoodun sıradan polisiye filmlerinden biri karşımızda yine. Karısını kaybetmiş, hayata küsmüş, alkolik polis ve Polis teşkilatındaki yasa dışı eylemler. Tanıdık geliyor değilmi. Film kötümü ? Değil ama daha önce türevlerini defalarca izlemiş biri olarak daha önce izlediklerimden bir fark bulmadım sadece.
Eklenme Tarihi 19 Ağu 2010, saat 18.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 391 yorumunu gör |
çok sıkı bir aksiyon filmi konusu çok güzel baştan sona kadar heyecanla izlettiriyor kendisini bu tür filmlerin yeniden kaliteli oluşu bir sinemasever olarak beni mutlu ediyor sağlam bir yapım kaçırmayın derim
Eklenme Tarihi 05 Ağu 2010, saat 03.27 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
çok kral film izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
Eklenme Tarihi 27 Mar 2010, saat 03.04 Kurallara uymuyor ise tıklayın
6 takipçi | Onun 547 yorumunu gör |
Neden korku kategorisinde duruyor anlamıyorum. ama film suç ve polisiye üzerine. başarılıydı ama daha iyi olabilirdi.
Eklenme Tarihi 02 Ara 2009, saat 23.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 242 yorumunu gör |
hollywood bu tarz polis departmanlarını karalıyıcı çok film yaptı, yapıyor ve yapacaktır ama bu durum anlaşılan polis üzerindeki baskıyı katlamıyor yada halkın güveni sarsılmıyor yada çok sarsıldığı için bu filmler yapılıyor. nasıl bir gözle bakıldığını merak ediyorum amerikada polislere neyse ki 'tom' var :) o halleder. filmde keanu çok iyi performans göstermiş bana göre sürükleyici bir film. herkese tavsiye edilir. 10/8
Eklenme Tarihi 19 Tem 2009, saat 15.41 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 82 yorumunu gör |
Gayet güzel bir film. İzlenmeli..
Eklenme Tarihi 15 Haz 2009, saat 02.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 19 yorumunu gör |
Ken iyi iş çıkarmış film güzel işlenmiş ve sürükleyici konu eski olabilir ama sıkılmadan seyredilebilir.
Eklenme Tarihi 04 May 2009, saat 20.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın