0 takipçi | Onun 20 yorumunu gör |
Aslında uzun bir film olmamasına rağmen çok can sıkıcı bir film.İzlediğim en kötü filmlerden bir tanesiydi.
Eklenme Tarihi 17 Haz 2008, saat 21.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 20 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 17 Haz 2008, saat 21.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın3 takipçi | Onun 294 yorumunu gör |
niye puanı az geldi anlamadım tv de izledim ve görüntüler gayet başarılıydı güzel bir komedi,komediler kesik kesik olaylardan oluşursa bu film de kesik kesik görüntülerden oluşuyor.genelde kameranın odak noktası insanlar değil,farklı bir görüntü yakalamış yönetmen bazen yüzü yarılıyor bazen hiç göstermiyor 10/10 iş dünyasına farklı bir bakış...
Eklenme Tarihi 27 Eyl 2007, saat 11.49 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 172 yorumunu gör |
Açıkçası bu filmi nasıl komedi olarak sınıflandırdıklarını bile anlayamadım..Filmde yüzümde tebessüm oluşturan tek bir sahne olmadığı gibi, çoğu kısmında canım sıkıldı izlerken. Komedi filmi olarak düşünmeden tarafsız bir bakış açısıyla izleseydim, kendimi eğlenmeye koşullamasydım belki daha başarılı bulabilirdim. sonuç olarak beni hiç tatmin etmeyen bir yapımdı..
Eklenme Tarihi 20 Ağu 2007, saat 23.24 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
ya aslında çok güzel bir film ama galiba bize hitap etmedigi için ragmet gösterilmiyor
Eklenme Tarihi 02 Nis 2007, saat 18.14 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |
gülümsetirken düşündüren oldukça iyi bir film;)
Eklenme Tarihi 16 Şub 2007, saat 13.49 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 148 yorumunu gör |
filme adapte olmakta bir süre zorlandıktan sonra gerçekten çok eğlendim. Son zamanlarda gördüğüm en güzel filmlerden biriydi.
Eklenme Tarihi 30 Ara 2006, saat 15.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 27 yorumunu gör |
Desenize Lars Von Trier bu sefer kimi yönleri ile zayıf ve ezilen kadınları başrol yapıp onların buruk hikayesini anlatmaktan vazgeçti! Severiz kendilerini, ilgi ile takipteyiz.
Eklenme Tarihi 03 Eki 2006, saat 14.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın