Çılgın Yabancı

2 kritik
1 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
mustafarecep54
Onun 10 yorumunu gör
5 - Başyapıt
bir film bu kadar mı güzel olur, çingene güzeli rona hartner hayran bırakıyor kendine, insanın çingene olası geliyor. tabi bu azınlıklığın gözyaşları ve neşeside yer yer okkalı bir sille indiriyor yüzümüze. tutti frutti of aman yarabbi. adrian minue sen ne biçim şeysin öyle. milan'ın mezarı başında ihtiyarın o muhteşem dansı izleyip izleyip oynayasım geliyor vre!
Eklenme Tarihi 02 Nis 2012, saat 11.30
filmmanyaa
2 takipçi |
Onun 7 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
hiç sıkılmadım. cok tanıdık görüntüler.
Eklenme Tarihi 09 Ara 2010, saat 22.36
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Çılgın Yabancı i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
Spartacus-2
1 takipçi |
Onun 58 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Bir filmi ,film boyunca gözleri yaşlı izlemek...Bunu inanın başka bir filmde yaşamadım.Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım bir hikaye.10/10
Eklenme Tarihi 07 Eyl 2010, saat 03.02
Eski Üye
4 - Çok iyi
keyifle izleniyor. özellikle tony gatlif.in kült oyuncusu romain durisnin performansına dikkat. 7/10
Eklenme Tarihi 29 Haz 2010, saat 23.20
oboztepe87
Onun 18 yorumunu gör
4 - Çok iyi
bu filmi izleyince, özel olarak amerikan sinemasının karakteri ve ne kadar çok amerikan sinemasıyla zehirlendiğimi anladım. böylesi nitelikli ve tekil olarak dünya halklarını anlatan filmlerin nasıl zengin ve doyurucu olduğu tüm gerçekleriyle ortada...
Eklenme Tarihi 05 Şub 2010, saat 21.12
huroud
Onun 10 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi kesinlikle =) Müziklerine bayıldım! Diyaloglar da süperdi :D Mezar başındaki dans olayına da bittim. Neyse uzatmayayım baştan aşağı çok beğendim işte filmi :D 10/8
Eklenme Tarihi 20 Mar 2009, saat 20.16
untold61
Onun 1 yorumunu gör
4 - Çok iyi
gördüğüm en güzel filmlerden biri ve eş dost herkese izlettim
özellikle dans sahneleri çok güzel yalın ve içten bir film tony gatlifi izliyorum
Eklenme Tarihi 30 Ağu 2008, saat 21.52
advaita
Onun 11 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Gördüğüm en güzel filmlerden bir tanesi.Seneler önce televizyonda görmüş ve hiç unutamamıştım. Yıllar sonra bulmaya çalıştım ama ismini hatırlayamamıştım. Aklımda hep bir Emir Kusturica filmi olabileceği kalmıştı. Yanılmışım. Sonra bu güzel sitenin sunduğu güzel imkanlardan birini kullanırken, 90lı yılların yüksek puanlı filmleri arasında karşıma çıktı. Sevincim ve bu siteye minnettarlığım sonsuz. Filmi internetten bulup tekrar seyrettim ve tekrar kalbimden vuruldum.Bu vesileyle yönetmen Tony Gatlifi de keşfetmiş oldum. Benim yanımda Emir Kusturicayı da geçiyor. Onun bir diğer filmi olan 'Transylvania'yı da hemen bulup seyretmek geldi içimden. Ardından Tony Gatlifin ne kadar filmini bulabildiysem seyrettim.Daha önce yapımcısına dikkat etmeden görmüş olduğum ve hiç unutamadığım 'Vengo' ve 'Swing'in de Tony Gatlif filmleri olduğunu keşfettim.Bu yönetmenin bütün filmleri insanın içine işleyen, dilinden düşmeyen bir ezgi gibi. En başta da Gadjo Dilo geliyor. Benim için her zaman bütün filmler içinde ilk on sırada yer alacak. Bu filmi görüp de gördügüne sevinmeyen bir sinemaseverin olabileceğini düşünemiyorum.
Eklenme Tarihi 23 Tem 2008, saat 21.51
Onun 1 yorumunu gör
4 - Çok iyi
bazı filmler vardır başkasına anlatılması oldukça zordur.işte bu öle bi film ki anlatılmasını çok güç buluyorum.zaten tony gatlif hayranı olarak.bütün diğer filmleri arşivimde bulunmaktadır.başka bi hayat bu adam müziğiyle olsun çekimleri ile olsun anlatmak istediği ile olsun gayet mükemmeldir.ama sinema severler için kaçırılmaması gereken ender bi filmdir
Eklenme Tarihi 08 Tem 2008, saat 19.14
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?