Hesabım
    Zevk Komplocuları
    Zevk Komplocuları
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 15dk | Komedi
    Yönetmen Jan Švankmajer
    |
    Senarist Jan Švankmajer
    Oyuncular: Barbora Hrzanova, Gabriela Wilhelmova
    Orijinal adı Spiklenci slasti
    Üyeler
    2,8 3 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Svankmajer’in üçüncü uzun metrajlı filmi, canlı oyunculuk ve klasik canlandırma tekniklerini - bilgisayar canlandırmasına başvurmaksızın - birleştiriyor.

    Öykü günümüz Prag’ında geçer. 'Pazar': Bay Pivoine’ın postacı Bayan Malkova’nın elinden aldığı isimsiz mektupta yalnızca bu sözcük yazmaktadır. Bu andan itibaren Zevk Komplocuları kendi fantezilerini tatmin etmek için gerekli koşulları hummalı bir şekilde yaratmaya başlarlar. Bay Pivoine bir çift yarasa kanadı yapar ve bunları ev sahibesi Loubalova’ya benzeyen gerçek boyutlardaki bir bebeğe giydirir. Bn. Loubalova da, Bay Pivoine’e benzeyen bir bez bebek yapmakla meşguldür... Postacı kadın durmaksızın ekmek parçalarından minik toplar yapmaktadır... Gizli atölyesinde Bay Beltinski kürk, zımpara kağıdı, kuş tüyü, lastik eldiven gibi şeyleri oklavaların, kapakların üzerine yapıştırmaktadır... Karısı güzel televizyon spikeri Bayan Beltinska iki tane canlı sazan balığı alıp küvete koyar... Bn. Belinska’nın televizyondaki görüntüsüne aşık olan Bay Kula televizyon ekranının psiko-erotik bir merkez olduğu bir aygıt yapar. Pazar gelir ve Zevk Komplocuları fantezilerini salıverirler. Bundan sağ salim kurtulabilecekler midir?

    Öneriler

    Oyuncular

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Çekoslovakya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 1996
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Çekçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1996, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1996.

    Yorumlar

    Back to Top