Hesabım
    Cowboy Bebop Karakter Posterleri Yayınlandı

    Cowboy Bebop, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    Cowboy Bebop, Netflix'in en iddialı dizilerinden biri olarak çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Anime uyarlaması olan dizi, Christopher Yost'un imzasını taşıyor. Şimdi ise Cowboy Bebop'un karakterlerine yakından baktığımız posterler paylaşıldı. Posterler Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentina, Julia ve Vicious'tan oluşuyor.

    Cowboy Bebop'tan paylaşılan karakter posterleri, anime hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Ayrıca bu dünyayı tanımayanlar için de bir izlenim vermeyi ihmal etmiyor. Posterlerde karakterlere özgü bazı işaretler yer alıyor. Faye'in deri eldiveni, Julia'nın gülü, Spike'ın meşhur el hareketi, Vicious'ın katanası ve Jet Black'in gözünün altındaki derin yara bu işaretleri oluşturuyor.

    Başrolünde John Cho'nun yer aldığı Cowboy Bebop, güneş sisteminin en azılı suçlularını yakalamaya çalışan kelle avcıları’in maceralarını konu ediyor. Kelle avcısı bir grup, galaksinin en tehlikeli suçlularının peşine düşer. Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine ve Radical Ed’den oluşan ekip, güneş sisteminin en azılı suçlularını yakalamaya çalışmaktadır. Kelle avcıları, yeterli miktarda bir bedel karşılığında dünyayı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

    Cowboy Bebop uyarlamasında Spike Spiegel'ı John Cho'nun canlandırmasının yanı sıra, Faye Valentine'i Daniella Pineda; Jet Black'i Mustafa Shakir; Vicious'ı Alex Hassell; Julia'yı ise Elena Satine canlandırıyor. Cowboy Bebop animesi, manga serisinden uyarlanmıştı. 1997 yılında Japonya'da yayınlanan manganın ardından 1998'de anime hayata geçirilmişti. Amerika'da ise 2001 yılında piyasadaki yerini aldı.

    Dizi, 19 Kasım'da Netflix'te gösterimini yapmaya başlayacak.

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    Daniella Pineda, Faye Valentine

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    Mustafa Shakir, Jet Black

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    John Cho, Spike Spiegel

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    Elena Satine, Julia

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    Alex Hassell, Vicious

    Cowboy Bebop Karakter Posterleri

    Bark

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top