Hesabım
    Küçük Ağa Emir Berke Kapak Yıldızı Oldu

    Rating rekortmeni “Küçük Ağa” dizisinin minik yıldızı Emir Berke Zincidi, Kids Gourmet Dergisi'ne verdiği özel röportajı ile derginin kapak yüzü oldu.

    Kids&Gourmet

    Salı akşamlarının rating rekortmeni “Küçük Ağa” dizisinin minik baş rol oyuncusu ve çocuk yaşına rağmen başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Emir Berke Zincidi, hayranlarına Kids&Gourmet Nisan sayısına özel verdiği röportajı ile ulaştı.

    Emir Berke’nin Kids&Gourmet dijital dergisinde yer alan röportajında; sayıları gün geçtikçe artan hayranlarının merak ettiği konular arasında yer alan oyunculuk, set çalışması, gündelik yaşamı ve okul yaşantısındaki sosyal durumu ile gelecekteki kariyer planlarına yönelik sorular yer aldı.

    Emir Berke’nin kapak özel röportajında anne ve babası Zevgi-Berkant Zincidi’ye yöneltilen sorulara verdikleri cevaplardan bazıları:

    Tanınmış bir çocuk oyuncu olduktan sonra, Emir Berke’nin okul ve sosyal hayatındane gibi değişiklikler oldu?Anne ve baba olarak, sosyal hayatı ve set arasında dengeyi nasıl sağladınız?

    “Tanınmış bir çocuk olduğunda Emir Berke‘ye ilgi çok arttı ama, bizim hayatımızda hiç bir değişiklik olmadı. Çünkü o, şöhretli olmaktan ve her şeyden önce bir çocuk ve çocukluğuna en güzel şekilde devam ediyor. Hayatımızın akışında bir değişiklik olmadı, hafta arası okuluna hafta sonu da müsait olduğunda sete gidiyor.“

    Emir Berke’ nin geleceği ile ilgili eğitim ve kariyer planlarınız nelerdir?

    “Biz sadece Emir Berke’nin 12 yaşına kadar kariyer planlamasını yapabiliriz. Biz onun kararlarına saygı duyuyoruz. O yaştan sonrası, kendisinin karar verebileceği bir durum.“

    Önümüzdeki yaz dönemi ve gelecek sezonda sinema ile ilgili size ulaşan tekliflerden biraz söz edebilir misiniz?

    “Şu an elimizde çok proje var, projeleri inceledik ve hatta hikayesini çok beğendiğimiz bir sinema filmi var... Proje durumu netleştiğinde daha detaylı bilgisini verebileceğiz sizlere…“

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top