Hesabım
    NCIS: New Orleans'da Kim Kimdir?

    Yeni polisiye dizi, Foxcrime ekranlarında...

    Reyting rekorları kıran popüler polisiye NCIS‘in spin-off dizisi NCIS: New Orleans, Foxcrime kanalında Türk izleyicisi ile buluşuyor! New Orleans Ofisi’nin maceralarını ekranlara getiren yapımda; Penscola’dan Mississippi’ye, Louisiana’dan Texas’a varan bölgedeki davaları ele alan ekibin işi, hiç kolay değil!

    Dizinin başrollerinde Looking, Desperate Housewives, Chuck yapımlarından hatırlanabilecek Altın Küre ödüllü Scott Bakula ve The Shield, Sons of Anarchy, ER dizilerinden CCH Pounder’ın yanı sıra; Lucas Black ve Zoe McLellan gibi isimler de yer alıyor. NCIS: New Orleans yeni bölümleriyle her Perşembe 20:45’te, Foxcrime ekranlarında…

    Scott Bakula (Dwayne Pride)

    Ekipten sorumlu özel NCIS memuru olan Dwayne Pride, New Orleans bölgesindeki davaları inceler; ayrıca şehrin yerlisidir. Karizmatik ve hayat doludur, ancak gerekli gördüğünde sert tarafını dışarı yansıtmaktan çekinmez. Aynı zamanda NCIS dizisinin başkarakteri Leroy Jethro Gibbs’in (Mark Harmon) yakın arkadaşlarından birisidir.

    Lucas Black (Christopher LaSalle)

    Kıdemli ve yakışıklı bir NCIS ajanıdır. Alabama eyaletinde doğup büyümüş, üniversiteyi de orada okumuştur. Gerektiği zamanlarda Pride'ın vekilliğini üstlenir.

    CCH Pounder (Dr. Loretta Wade)

    Doktor Loretta Wade, ekibin otopsi ve adli tıp alanında uzman ismidir. Açıksözlü tarafıyla her zaman dikkat çeker. İşini çok ciddiye almasıyla bilinir ve bazı zamanlar kasıtlı olarak aykırı davranışlarda bulunur.

    Zoe McLellan (Meredith Brody)

    NCIS özel ajanlarından Meredith Brody, Great Lakes ofisinden New Orleans'a atanmıştır. Sezgileri kuvvetlidir ve sorgulama konusunda yetenekli bir isimdir. Dövüş sanatlarında siyah kuşağı bulunur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top