Hesabım
    CBS'ten Yeni Sezon İçin Dizi Projeleri!

    Supergirl, Angel From Hell, Criminal Minds: Beyond Borders ve diğerleri...

    Sezon kapanışıyla beraber, neredeyse tüm kanallar sonbahardan itibaren başlayacak yeni sezonları için dizi projelerini açıklamaya başladılar.

    Şimdilik 40'tan fazla dizinin piyasaya sürüleceği söylenirken, hangi dizilerin yola devam edebileceği, hangilerinin reyting yarışını kaybedeceği tam bir muamma!

    CBS de yeni sezonu için pilot bölümü siparişi verdiği dizilerini kısaca tanıttı. Henüz fragmanları yayınlanmadı ama tek kare fotoğraftan da haklarında az biraz tahmin yürütebiliriz.

    İşte yakın zamanda tanıtım videolarının da yayınlanması beklenen 7 yeni dizi...

    Supergirl

    Supergirl Kanalın yeni süper kahraman dizisi Supergirl, Superman'in kuzeni Kara Zor-El'in Krypton'dan kurtulduktan sonra dünyaya gelişini ve uzun süreler güçlerini saklamasını konu alıyor. Ancak kahramanız 24 yaşına gelince güçleriyle barışmaya ve kostümünü giymeye karar veriyor. Arrow ve The Flash'ın yaratıcılarından Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg'in yapımcısı olduğu projede, Melissa Benoist başrolde. 

    Criminal Minds: Beyond Borders

    Criminal Minds: Beyond Borders Televizyon ekranlarının uzun ömürlü dizisi Criminal Minds'ın kardeş dizisi Criminal Minds: Beyond Borders, FBI departmanlarından birinin Amerikan halkının karşı karşıya kaldığı uluslararası sorun ve suçları çözmeye çalışmasını konu alıyor. Gary Sinise, Daniel Henney ve Tyler James'in başrolünde olduğu dizinin yapımcıları arasında Mark Gordon, Erica Messer ve Nick Pepper bulunuyor. 

    Angel From Hell

    Angel From Hell Kanalın yeni komedi dizisi Angel From Hell, iki kadının komik ve alışılmadık arkadaşılığını anlatmaktadır. Allison'ın hayatına bir şekilde dahil olan Amy, kendini onun koruyucu meleği gibi görmektedir. Allison ise yeni arkadaşının melek mi yoksa kafadan hafif çatlak mı olduğunu tam olarak anlayamamıştır. Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer ve Kevin Pollak'ın kadrosunda bulunduğu dizinin yapımcıları Tad Quill ve Don Scardino.

    Life in Pieces

    Life in Pieces Kanalın bir diğer komedi dizisi Life in Pieces, geniş bir ailenin hayatını esprili bir dille konu alıyor. Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones, Colin Hanks, Angelique Cabral, Thomas Sadoski, Betsy Brandt, Dan Bakkedahl, Niall Cunningham, Holly J. Barrett ve Giselle Eisenberg'in kadrosundan bulunduğu dizinin yapımcılığını Justin Adler, Aaron Kaplan ve Jason Winer üstleniyor.

    Code Black

    Code Black Ryan McGarry'nin ödüllü hastane belgeselinden ilham alınarak yaratılan Code Black, ülkenin en yoğun çalışan Acil Servis birimlerinden birindeki hasta-doktor hikayelerini konu alıyor. Marcia Gay Harden, Bonnie Somerville, Raza Jaffrey, Luis Guzman, Melanie Kannokada, Harry M. Ford, Ben Hollingsworth ve William Allen Young'ın kadroda yer aldığı dizinin yapımcıları Michael Seitzman, Marti Noxon, Linda Goldstein-Knowlton, Ryan McGarry, David Semel.

    Rush Hour

    Rush Hour Hong Kong'lu bir polis memurunun Los Angeles'ta bir davaya atanmasını ve Afro-Amerikan bir Los Angeles polisiyle beraber çalışmasını anlatan Rush Hour, kanalın yeni polisiye draması. Jackie Chan'in Bitirim İkili filminden televizyona uyarlanan dizide Justin Hires, Jon Foo, Aimee Garcia ve Wendie Malick başrolleri; Bill Lawrence, Blake McCormick, Arthur Sarkissian, Brett Ratner, Jeff Ingold ve Jon Turteltaub ise yapımcılığı üstleniyor.

    Limitless

    Limitless 2011 yapımı, Bradley Cooper'ın başrolünde olduğu Limit Yok filminin televizyon uyarlaması olacak Limitless, Brian Finch'in NZT isimli bir uyuşturucuyu keşfetmesiyle değişen hayatını konu alacak. Dizinin başrollerinde Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio yer alıyor. Bradley Cooper'ın da yapımcı kadrosunda olduğunu belirtelim... Diğer yapımcılar ise Craig Sweeny, Marc Webb, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Heather Kadin, Todd Phillips, Ryan Kavanaugh, Tucker Tooley ve Tom Forman

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top