Hesabım
    Lost Kadrosuyla Zaman Yolculuğu!

    11 yılın ardından

    4 8 15 16 23 42 sayılarıyla hala sayısal loto oynayan insanlar görüyor musunuz? “Benjamin Linus’a güvenmeyecektik!” diye hayıflanan birini tanıyor musunuz? Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen hala kendinden bahsettirmeyi başaran bir dizi efsane kategorisine girmiştir, Lost da bu unvanı sonuna kadar hak etmiştir.

    Yayınlandığı dönemde teorileriyle, merak uyandıran bölüm sonlarıyla sadık bir hayran kitlesi edinen dizinin oyuncularıyla ufak bir zaman yolculuğu yapmaya hazır mısınız?

    Matthew Fox/Jack Shephard

    “Kadınlar neden düzgün adam yerine serseri adam seçer?” sorusunu nice hayrana sorduran, adanın Lokman Hekimi Matthew Fox! Şu an 49 yaşında olan oyuncu, en son Kurt Russell’ın başrolünde olduğu Bone Tomahawk filminde karşımıza çıktı.

    Evangeline Lilly/Kate Austen

    Kelepçelerle düştüğü adada prenses muamelesi gören Kate’i canlandıran Evangeline Lilly, Hobbit’in bitmesinin ardından Ant-Man filmlerine transfer oldu.

    Jorge Garcia/Hugo 'Hurley’ Reyes

    Lost’un bitmesinin ardından televizyondan kopmamaya karar veren Garcia; Alcatraz, Once Upon a Time, Hawaii Five-0  gibi yapımlarda yer aldı. Oyuncuyu çok yakında birçok filmde birden izleme imkanı bulacağız.

    Josh Holloway/James ‘Sawyer’ Ford

    Yakışıklı ama serseri duruşunu, romantik bir aile adamına devreden Sawyer’ı başarıyla canlandıran Josh Holloway, en son karşımıza Intelligence’de çıkmıştı.

    Daniel Dae Kim/Jin Kwon

    İngilizce öğrenene kadar diziyi bitiren Jin’i canlandıran Daniel Dae Kim, Hawaii Five-0 kadrosundaki isimlerden biri. 

    Naveen Andrews/Sayid Jarrah

    Biri size Sayid dediğinde hala kulaklarınızda belli bir ses, belli bir aksan yankılanıyor mu? Lost’un unutulmaz karakterlerinden birini canlandıran Naveen Andrews, Sense8 ile ekranlarda.

    Emilie De Ravin/Claire Littleton 

    Charlie ile yaşadıkları büyük aşk hala hafızalarımızda yer ede dursun, çığlıklarını özlediğiniz Emilie De Ravin’i Once Upon a Time’da izleyebilirsiniz. 

    Terry O’Quinn/John Locke

    Göbek adı gizem olan John Locke’u hakkıyla canlandıran Terry O’Quinn şu an 63 yaşında ve film çekimlerine devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top