Hesabım
    Kara Sevda’nın Yeni Sezonundan Görseller Geldi

    Fragman da var!

    Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrollerini paylaştığı Kara Sevda, merakla beklenen yeni sezonunda gene seyircilerini ekrana kitleyeceğinin garantisini veriyor. Dizinin ikinci sezonundan yayınlanan fragmanda; Emir’i istemeden vuran Kemal’i hapishanede görüyoruz. Kardeşinin ölüm haberini ve hamile olduğunu aynı anda öğrenen Nihan’ın bambaşka biri olarak karşımızda durduğunu fark ediyoruz.

    Kara Sevda oyuncuları yeni sezonda bizi neler beklediğini kendi sözleriyle paylaştı:

    Burak ÖZÇİVİT (Kemal): " Kara Sevda Aslında Yeni Başlıyor!" 

    İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal'i izleyecekler.  Yeni Kemal'i özellikle ben kendi adıma çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım.  Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi  artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak. Kara Sevda aslında yeni başlıyor. 

    Neslihan Atagül (Nihan): Nihan Değişiyor 

    Kara Sevda'nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir'in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim.

    Kaan Urgancıoğlu (Emir): "Heyecanlı Bir Sezon Geliyor!" 

    Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu'nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim.

    Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep): "Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor!" 

    Birinci sezonda bol bol izlediğimiz ters köşeleri bu sezonda da izliyor olacağız. "Kesin böyle olacak" dediğimiz anda bile  hiç ummadığımız şeyleri izleyeceğiz. Geçen yıldan farklı olarak tüm karakterlerin dolu dolu  hikayeleri oldu artık, yaşanmışlıkların verdiği ağırlıklar, zorluklar daha fazla hissedilecek. Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon Zeynep çok travmatik bir dönem geçirdi. Yaşadıkları unutulacak ve kolay hazmedilecek şeyler değildi. Mutlaka ruhunda izler bırakmıştır bu da hayata bakışına  ,tavırlarına ve  diğer karakterlerle olan ilişkilerine  yansıyacaktır. Sezon içinde izleyip göreceğiz Zeynep yeni hayatına nerden ve nasıl bakacak bende keyifle ,heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

    Kerem Alışık’ın da yer alacağı kadrosuyla Kara Sevda, 21 Eylül’de ekranlarda olacak. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top