Hesabım
    Fi Çi Pi’den İlk Fotoğraflar Geldi

    Dev kadro!

    Akilah Azra Kohen’in aynı isimli kitap serisinden uyarlanan Fi Çi Pi’den ilk fotoğraflar servis edildi. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Ozan Güven ve Mehmet Günsür’ü izleyeceğimiz dizi; Türkiye’nin ilk özgün dijital dizisi olma özelliğini taşıyor. Fi Çi Pi, 60’şar dakikalık 13 bölümden oluşacak. Heyecanlandıran projenin yönetmenliğini Mert Baykal üstlenecek. Konuyla ilgili olarak Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Kohen, “Hayata katkısı olsun diye yazılan bir serinin görsel bir formasyonda daha büyük bir kitleye sunulması benim zaten planladığım bir şeydi. "Okumadım izledim" dedi bir çoklarınız, işte o izleme haliniz her kelimeyi yazarken benim bilinçli olarak geliştirmeye çalıştığım bir teknikti. Çünkü bir zaman sonra gerçekten de izlemenizi planlıyordum... ve şimdi hayat izin verdi, sırası geldi.” dedi.

    2013’te yayınlanan ilk kitapla geniş bir hayran kitlesi edinen seri, insan ilişkilerini farklı bir bakış açısıyla yorumluyor. Dizi, 2017’nin ilk aylarında izleyeceğiz.

    Biliyorum ki bu habere sevinenler olduğu gibi üzülenler de olacak, bana kızanlar da... Bizden bazıları beni suçlayacak bazıları alkışlayacak... Karmaşa olacak, hem tatlı hem acı. İşte bu nedenle açıklama yapmak zorunda hissediyorum: Hayata katkısı olsun diye yazılan bir serinin görsel bir formasyonda daha büyük bir kitleye sunulması benim zaten planladığım bir şeydi. "Okumadım izledim" dedi bir çoklarınız, işte o izleme haliniz her kelimeyi yazarken benim bilinçli olarak geliştirmeye çalıştığım bir teknikti. Çünkü bir zaman sonra gerçekten de izlemenizi planlıyordum... ve şimdi hayat izin verdi, sırası geldi. Umut ediyorum ki ve hatta dua ediyorum ki çok stratejik olarak, bir çok açıdan özenle seçilmiş bir oyuncu kadrosuyla, çok güvendiğim Pelin Diştaş ve Kerem Çatay'ın her köşesini doldurduğu bir vizyonla, çok dinamik bir yönetmen olan Mert Baykal'ın kimseye benzemeyen tarzında bir dizi olacak Bizim seri... Ve umarım fark yaratacak. Diğer TV dizilerinden çok farklı şekilde işlenen, teknik olarak apayrı bir formatta daha önce eşi benzeri bu topraklarda görülmemiş bir yapıda şekillenecek ve umarım özünü koruyarak yayılacak. Bu kadronun fikir annesi ve vizyoner, dahiyane danışmanım @ebru602 sen olmasan bu dizi asla olmayacaktı! Olmasını sağladığın ve hep yanımda, muhteşem zekanla bana yol olduğun için minnettarım. Öylesine yoğun çalışan ve yaptığı işi öylesine seven bir ekip var ki bu projenin ardında korkmuyorum! @pelindistas ve @keremcatay fark yaratacaklar, biliyorum. ✊🏻✊🏻✊🏻 BİZden sadece biraz sabır ve İnanç bekliyorum. HAYATA KATKISI OLSUN! 🙏🏻 #Repost @serenayss with @repostapp ・・・ Yooookk böyle kadroo...! Açılınnn geliyoruzzx😍❤️❤️ #ölüyorumheyecandan #hemenbaşlasın #özledimmmm #ficipi #letthepartybegin 🎈

    Akeelah (@azrakohen) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top