Hesabım
    Yerli Shameless 'Bizim Hikaye'den İlk Görseller

    Dizinin çekimleri başladı..

    Bir süredir bahsedilen yerli Shameless, sonunda yüzünü gösterdi. Bizim Hikaye ismi ile ekranlara gelecek olan dizinin çekimleri başladı ve ilk fotoğraflar servis edildi. Çok yakında FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizide Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

    İzleyiciyle buluşmak için gün sayan dizi “Bizim Hikaye”nin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senaryosunu ise Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

    Bildiğimiz Shameless hikayesi bizde, Filiz ve 5 küçük kardeşi ile babaları etrafında şekilleniyor. Anneleri onları terk ettiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

    Zorlu hayat şartları ile başa çıkmaya çalışan Filiz'in hayatına bir anda giren ve aileye kendini sevdirmeye çalışan esrarengiz Barış ve yıllardır Filiz'e aşık olan polis Cengiz ile renklenen hikaye bakalım bizi nereye götürecek? Uyarlama haberleri geldiğinden itibaren, oldukça cesur olan dizinin genel dokusunun bizim yerli dizilerimize olan uygunluğu tartışılıyordu, bakalım biz ne kadar muhafazakar bir dizi izleyeceğiz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top