Hesabım
    ‘Doom Patrol’ Karakter Afişlerini Görücüye Çıkardı

    DC evreninde geçen ‘Doom Patrol’dan renkli karakter afişleri yayınlandı

    DC Universe platformunda izleyici karşısına çıkmak için gün sayan Doom Patrol’ın karakter afişleri paylaşıldı. Yayınlanan son afişlerde ve tanıtımlarda Robotman, Elasti-Woman ve Crazy Jane başta olmak üzere dizide karşılaşacağımız kahramanlar görücüye çıktı.

    Bir diğer DC dizisi "Titans"ın sonrasında yaşananları ekrana taşıyan Doom Patrol, geçirdikleri korkunç kazaların ardından süper güçlere sahip olan bir grup kahramanın maceralarını işleyecek. Reddetmesi pek de mümkün olmayan bir göreve atılmak zorunda kalan kahramanlarımız için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. The Chief adlı lider aracılığıyla bir araya gelen ekip, sıradışı maceraların yanı sıra kişisel travmalarını da atlatmaya çalışacaktır. Dizinin karakterleri ilk olarak Titans’ın beşinci bölümünde izleyici karşısına çıkmıştı.

    Doom Patrol’ın senaryosunu Jeremy Carver kaleme alırken dizinin başlıca rollerini Joivan Wade, Brendan Fraser, Matt Bomer, Timothy Dalton, April Bowlby, Diane Guerrero ve Alan Tudyk paylaşıyor. 

    DC Universe platformunda yayınlanacak olan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ünlü yapımcılar Greg Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver ve Sarah Schechter görev yapıyor.

    Doom Patrol’ın ilk sezon prömiyeri 15 Şubat’ta gerçekleşecek.

    Doom Patrol

    Doom Patrol

    Doom Patrol

    Doom Patrol

    Doom Patrol

    Doom Patrol

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top