Hesabım
    "The Walking Dead" Spin-Off'undan Görseller!

    The Walking Dead'in spin-off dizisinden görseller paylaşıldı.

    Başrolüne yeni nesil oyuncuları yerleştiren The Walking Dead Spin-Off dizisinden yeni görseller paylaşıldı. Scott M. Gimple'ın yaratıcısı olduğu The Walking Dead Spin-Off dizisinin karelerinde, zombiler tarafından işgal edilmiş dünyada büyüyen çocukların atıldığı maceralara göz gezdiriyoruz.

    The Walking Dead spin-off dizisinin adının bu hafta sonu başlayacak olan New York Comic Con'da resmi olarak açıklanacağı düşünülüyor. New York Comic Con öncesinde ise gündem yaratılması için diziden yeni görseller paylaşıldı. Dizinin yaracısı Scott M. Gimple, aynı zamanda The Walking Dead orijinal dizisinin bazı bölümlerinin senaristliğini ve yapımcılığını da üstlenmesiyle tanınıyor. Aynı zamanda Gimple'a senaryoda eşlik eden isim Unfabulous, White Collar, The Walking Dead gibi dizilerin senaristi Matthew Negrete oluyor.

    Walking Dead dizisinin yeni spin-off’u olan yapımda, kıyametin ardından yetişen ilk nesle odaklanılıyor. Yeni nesil, korunaklı yerlerinden çıkıp yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başlar. Dizinin orijinal sinopsisi ise şöyle: Bazıları kahramana dönüşür, bazıları ise kötü adama. Sonunda, herkes sonsuza kadar değişecek. İyi ve kötü kimlikleriyle yetişmiş ve bu kimliklere bürünmüşlerdir. Spin-off dizisinin oyuncu kadrosunda Annet MahendruAliyah RoyaleNicolas Cantu, Diane Crooke, Hal CumpstonAlexa Mansour gibi isimler yer alıyor. The Walking Dead Spin-Off'unun daha önce bu evrende yer alan Alexandria isimli güvenli bölge benzeri bir yerde geçtiğini ifade edilmişti. Çocuklar önünde sonunda bu bölgeden dışarı çıkacak ve dış dünyadaki ölümcül tehlikelerle karşı karşıya kalacaklardır.

    The Walking Dead spin-off dizisi 10 bölüm olarak 2020 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. İlk bölümün yayın tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top