Hesabım
    Kendi Dizisini Hak Eden 10 TV Karakteri

    Dizisi yapılsa da izlesek dediğimiz 10 yan karakter!

    Gerçekten harika bir televizyon dizisi, etkileyici bir hikaye anlatımı veya göz alıcı görsellerle övünebilir, ancak bizi güldüren, ağlatan ve iyi yazılmış, iyi oynanmış karakterler olmayan bir dizi, izleyicinin gözünde kalıcı olmayabilir ve uzun süre yayında kalması güçleşir. Sevilen karakterler bazen ön planda ve dizinin merkezinde olabilir ama bazen de az ekran süresine sahip olup, dikkat çeken yan roller olarak akılda kalırlar. Her durumda ve çoğu zaman en çok sevdiğimiz karakterlerin hikayesinin daha derinini merak ederiz.

    Diziler bittiğinde belirli bir karakterin kaderi hakkında hala sorularımız vardır ve geleceğinin nasıl olacağını tartışırız. Tabii bazılarının da geçişte yaşadıklarını. Frasier ve Better Call Saul gibi şovların kanıtladığı gibi, bazen bir spin-off proje bu cevapları fazlasıyla verir ve izlenme sayıları orijinal diziyi bile geçebilir. İşte bu amaçla, hak ettiğini düşündüğümüz, var oldukları diziler için ilgi odağı olan ve kendi dizileri olsa ilgi çekmesi kesin birkaç TV karakterini listeledik!

    Ned Stark - Game of Thrones

    Game of Thrones Stark Hanedanı'nın lideri olan ve dizinin en sevilen karakterlerinden olan Ned Stark, Sean Bean tarafından canlandırıldı. 

    Peggy Olson - Mad Men

    Mad Men Dizinin yan rollerinden olan ve daha sonra inanılmaz bir yükseliş yakalayan Peggy karakterini Elisabeth Moss canlandırıyor.

    Ed Galbraith - Breaking Bad

    Breaking Bad

    Gelmiş geçmiş en iyiler arasında yer alan Breaking Bad dizisindeki cool karakter Ed Galbraith'i, Oscar adayı oyuncu Robert Forster canlandırdı.

    Diane - Twin Peaks

    Twin Peaks David Lynch şaheseri olan dizide, gizemli ve merak uyandırıcı sekreter Diane rolünü, Oscar ödüllü oyuncu Laura Dern canlandırlmıştı.

    Lionel Hutz - The Simpsons

    The Simpsons Uzun soluklu efsane animasyon dizisinin ilk 10 sezonunda ara ara yer alan sakar Avukat Lionel Hutz'ı 1998 yılında kaybettiğimiz Phil Hartman seslendirmişti.   

    The Priest - Fleabag

    Fleabag Çok sevilen komedi dizisinde Fleabag'ı en iyi anlayan karakter kesinlikle The Priest'tı. Atşeli rahip rolüyle ödüle uzanan isim Andrew Scott oldu.

    Malory Archer - Archer

    Archer Yaratıcı ve çok sevilen ajan parodisi Archer'ın en önemli karakteri, arka planı en dolu olan karakter de olan Malory Archer. Karakteri seslendiren oyuncu ise Jessica Walter

    Louise Belcher - Bob's Burgers

    Bob's Burgers Belcher Ailesi'nin en ilginç karakteri, en küçük üyeleri Louise ve onun üzerine yapılacak bir dizi de oldukça ilgi çekici olacaktır. Karakteri seslendiren sanatçı ise Kristen Schaal.

    Michael Lee - The Wire

    The Wire Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden The Wire'ın en çok gelişim gösteren karakterlerinin başında Michael geliyor. Michael, genç oyuncu Tristan Mack Wilds tarafından canlandırılmıştı.

    Jacopo Peterman - Seinfeld

    Seinfeld Komedi efsanesi Seinfeld'in muhteşem ana kadrosuna katkı veren yan karakterlerin en önemlilerinden biri Jacopo Peterman'dı ve kendisini John O'Hurley canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top