Hesabım
    Nicolas Cage ve Pedro Pascal'lı ''The Unbearable Weight of Massive Talent'' Filmine İlk Bakış!

    Nicolas Cage filmde, kendisinin kurgusal bir versiyonu olan aktör Nick Cage olarak karşımıza çıkacak.

    Tom Gormican'ın yönettiği ve senaryosunu Kevin Etten ile birlikte yazıdığı aksiyon komedisi The Unbearable Weight of Massive Talent filmi, Nicolas Cage ile Pedro Pascal'ı bir araya getiriyor.

    Nicolas Cage, filmde kendisinin kurgusal bir yorumu olan aktör Nick Cage karakterini canlandıracak. Film, paraya sıkışan aktör Nick Cage'in, para karşılığında milyarder bir hayranının doğum günü partisine katılmayı kabul etmesini anlatıyor. Fakat milyarder hayranının, bir Tarantino filminde rol alan gerçek bir uyuşturucu baronu olması nedeniyle Cage partiye CIA muhbiri olarak katılmak zorunda kalıyor.

    The Unbearable Weight of Massive Talent'ta Nicholas Cage'in hem kendisinin şimdiki halinin bir versiyonunu hem de gençlik yıllarında, David Lynch'in 1990 tarihli Wild at Heart filminde oynadığı dönemdeki halini canlandıracağı biliniyor. Ayrıca filmde, Face/Off (1997), Con Air (1997), Leaving Las Vegas (1995) ve Gone in Sixty Seconds (2000) gibi filmlerde canlandırdığı ikonik rollerini yeniden ele alması bekleniyor.

    Filmden yayınlanan görseller, Pedro Pascal'ın canlandırdığı milyarder hayran Javi karakterinin doğum gününü kutladığı lüks sahil evinde birlikte vakit geçiren Javi ve Nick Cage'in eğlenceli anlarını yansıtıyor. 

    Filmde Nicolas Cage ve Pedro Pascal'a; Neil Patrick HarrisTiffany HaddishSharon HorganEli JaneJacob Scipio gibi isimler eşlik ediyor. Ayırca senaryoya göre filmde Quentin Tarantino, Naomi WattsCharlie Sheen ve Jim Carrey de misafir oyuncu olarak yer alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top