Hesabım
    "The Batman"den Yeni Karakter Posterleri

    Robert Pattinson'ın başrolünde oynadığı "The Batman" 4 Mart'ta sinemalarda!

    Büyük bir heyecan ve merakla beklenen The Batman'den yeni karakter posterleri paylaşıldı. "Unmask the Truth" (Gerçeğin maskesini düşür) sloganının yer aldığı posterler, Robert Pattinson'ın canlandıracağı Batman'in yanı sıra, Zoe Kravitz tarafından canlandırılan Catwoman / Selina Kyle, Colin Farrel tarafından canlandırılan The Penguin / Oswald Cobblepot ve Paul Dano'nun hayat verdiği The Riddler / Edward Nashton karakterlerini gösteriyor.

    Yeni karakter posterleriyle birlikte, Michael Giacchino tarafından bestelenen Riddler'ın müzikal temasının da önümüzdeki Cuma günü yayınlanacağı da duyuruldu. Vizyon tarihine neredeyse bir ay kalan The Batman'den paylaşılan poster, müzik, fragman ve klip gibi materyaller, filmi merakla bekleyen hayranların heyecanını daha da arttırıyor. Tanıtım faatliyetleri hızla süren film, 2022'nin en çok beklenen filmi desek yanılmış olmayız. 

    Yaklaşık 3 saatlik süresiyle en uzun Batman filmi olacak olan The Batman'in yönetmen koltuğuda Matt Reeves oturuyor. Filmin senaryosu da Matt Reeves ve Peter Kraig tarafından kaleme alındı. Filmin kadrosunda ayrıca Barry Keoghan, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, John Turturro, Jeffrey WrightRupert Penry-Jones gibi oyuncular yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top