Hesabım
    Batman, Catwoman ve Neymar Bir Arada!

    "The Batman" filminin Paris'teki galasına katılan ünlü futbolcu Neymar ile başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Zoe Kravitz eğlenceli anlar yaşadı.

    4 Mart'ta vizyona girecek olan "The Batman" filminin Paris'te düzenlenen galasına, filmde Batman olarak izleyici karşısına çıkacak olan Robert Pattinson, Catwoman/Selina Kyle karakterini canlandıran Zoe Kravitz ve ünlü futbolcu Neymar damga vurdu.

    Paris Saint-Germain'de oynayan Brezilyalı futbolcu, DC Comics kahramanı Batman'in büyük bir hayranı. Sırtında Kara Şövalye'nin büyük bir dövmesini taşıyan Neymar'ın yeni Batman filmine karşı duyduğu heyecan Paris'teki galada çekilen fotoğraflara da yansıdı. 

    Filmin başrolleri Robert Pattinson ve Zoe Kravitz ile birlikte Batman'in ünlü aracı Batmobil'in yanında poz veren, hatta Batmobil'e binme şansını elde eden Neymar, sosyal medyada da ne kadar şanslı olduğuyla ilgili yorumların odağına yerleşti.

    Matt Reeves'in yönettiği ve DC Genişletilmiş Evreni'nin bir parçası olmayan solo film "The Batman" 2022 yılının en çok merak edilen filmleri arasında ilk sıralarda yer alıyordu. Filmin vizyon tarihine geri sayımın hızlandığı şu günlerde, son fragmanlar ve posterlerle birlikte çeşitli gala ve tanıtım programlarından görseller de sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşılıyor.

    Geçtiğimiz gün NBA All-Star Maçı'nın öncesinde çok beğenilen bir tanıtım filmi yayınlandı. Buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebilirsiniz. Filmin Türkçe altyazılı son fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top