Hesabım
    "The Batman"in Londra Galasına Robert Pattinson ve Zoe Kravitz Damga Vurdu!

    Merakla beklenen "The Batman" 4 Mart'ta sinemalarda!

    2022'nin en çok merak edilen filmi olan "The Batman"in Paris galasının ardından Londra galası da düzenlendi. Oyuncuların yanı sıra yönetmen Matt Reeves'in de katıldığı galaya damga vuran isimler ise filmin yıldızları Robert Pattinson ve Zoe Kravitz oldu.

    Robert Pattinson'ın karanlık ve toy bir Batman temsiliyle izleyici karşısına çıkacağı filmde Zoe Kravitz ise Catwoman (Kedi Kadın) / Selina Kyle karakterini canlandıracak. Filmin Londra galasına ayrıca Bruce Wayne'in sağ kolu ve aile yadigarı hizmetkarı olan Alfred'i canlandıran Andy Serkis, Komiser James Gordon'ı canlandıran Jeffrey Wright ve Batman'in azılı düşmanlarından The Riddler olarak izleyici karşısına çıkacak olan Paul Dano da katıldı. 

    Galada Batman ve Kedi Kadın kostümleriyle birlikte, Paris galasında da olduğu gibi Batman'in efsanevi aracı Batmobil de sergilendi. Batman hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, filmin yarattığı heyecan dalgasını göz önüne serdi. "The Batman"in vizyon tarihi olan 4 Mart'ta yaklaştıkça filmle ilgili beklenti artıyor. Sosyal medya kullanıcıları paylaşılan son fragman, poster ve etkinlik fotoğraflarını büyük bir coşkuyla karşılarken, filmi izlemek için sabırsızlandıklarını da belirtiyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top