Hesabım
    "The Batman"in Dünya Prömiyeri Gerçekleştirildi

    Yönetmen Matt Reeves, Covid-19'a yakalandığı için New York'ta düzenlenen etkinliğe katılamadı.

    "The Batman"in dünya prömiyeri, New York'ta Lincoln Center'da düzenlendi. Robert Pattinson ve Zoe Kravitz başta olmak üzere tüm oyuncuların katıldığı galaya, filmin yönetmeni Matt Reeves Covid-19 olduğu için katılamadı.

    Zoe Kravitz'in filmde canlandırdığı Catwoman'ı hatırlatan siyah elbisesi ile damga vurduğu galada, Andy Serkis, Colin Farrell, Paul Dano, John TurturroPeter Sarsgaard ve Jeffrey Wright'ın yanı sıra eğlence dünyasından pek çok konuk yer aldı. 

    Filmin oyuncuları sahneye davet edildikten sonra video bağlantısı gerçekleştiren Reeves, filmin basın turu sırasında, çift doz aşılı olmasına rağmen Covid-19'a yakalandığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. "Bu benim için büyük bir kalp kırıklığı çünkü bu film benim için çok şey ifade ediyor. Benim için beş yıllık bir yolculuktu ve bu gece sizinle paylaşacağımız için çok heyecanlıyım." ifadelerinde bulunan Reeves sözlerine film ekibine teşekkürlerini ileterek devam etti: "Bu filmi birlikte yaptığımız inanılmaz ekibe kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Onlar inanılmaz zanaatkarlar, sanatçılar… Bu şimdiye kadar birlikte çalıştığımız en iyi ekip. Birçoğunuzun bu gece orada olduğunu biliyorum. Yanınızda olamadığım için çok üzgünüm” diye devam etti.

    Variety'den Ramin Setoodeh, Matt Reeves'in video görüşmesini Twitter hesabından paylaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top