Hesabım
    "Oppenheimer"dan Robert Downey Jr. ve Cillian Murphy'li Yeni Set Fotoğrafları!

    Christopher Nolan'ın merakla beklenen 2. Dünya Savaşı draması "Oppenheimer"dan yeni set fotoğrafları paylaşıldı.

    Christopher Nolan'ın yıldız kadrolu, İkinci Dünya Savaşı konulu filmi "Oppenheimer"dan Cillian Murphy ve Robert Downey Jr.'ın yer aldığı set fotoğrafları paylaşıldı. 

    Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanacak ve Oppenheimer’ın Manhattan Projesi ile İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolünü anlatacak olan filmde, J.R. Oppenheimer'ı Cillian Murphy canlandırıyor. Murphy ve Nolan daha önce "Inception" ve "The Dark Knight" filmlerinde de birlikte çalışmışlardı.

    Nolan ile ilk kez bir araya gelen Robert Downey Jr. ise filmde, Lewis Strauss'a hayat verecek. Strauss, ABD Atom Enerjisi Komisyonu'nda (AEC) iki dönem görev yapan, ikinci dönem başkanı olan Amerikalı bir işadamı, hayırsever ve deniz subayıydı. Nükleer silahların geliştirilmesinde, Amerika Birleşik Devletleri'nin nükleer enerji politikasında ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki nükleer enerjide önemli bir figürdü.

    "Oppenheimer"ın dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayırca Matt DamonEmily BluntFlorence PughRami MalekBenny SafdieJosh HartnettKenneth BranaghJack Quaid, Gary Oldman gibi yıldız isimler yer alıyor. Çekimleri devam eden filmin 2023 yazında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top